facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor G. van Wijk Aanhangwagens

G. van Wijk Aanhangwagens

Info

aanhangwagenverkoop / reparatie en verhuur



"Wij zijn sinds 2000 actief in de aanhangwagenbranche.Behalve voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte aanhanger, kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud en de reparatie van alle soorten aanhangwagens. Sinds eind 2013 aangesloten bij Bovag Aanhangwagenbedrijven.Ook beschikken wij over een ruim assortiment aanhangwagens welke u kunt huren, zoals een open of gesloten aanhanger, autotransporter, 1½ paardstrailer, motortrailer en bagagewagens.U huurt bij ons al een aanhanger vanaf € 15,00 inclusief BTW.Ons werkgebied strekt zich onder andere uit van geheel Goeree-Overflakkee, regio Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne, Hoeksche Waard tot en met omgeving Roosendaal en daar buiten."
Adres: Zernikeweg 4a, 3241 MG Middelharnis
Telefoonnummer: 0187 486590
Stad: Middelharnis
Route: Zernikeweg 4a
Postcode: 3241 MG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: Aanhanger huren Wijk en Aalburg, Aanhangwagen westland, Vollebregt Aanhangwagens, Aanhangers, Aanhangwagens Zuid-Holland, Aanhangwagens West-Brabant, Bagagewagen huren Brabant, Bagagewagen huren westland
Recensies
Zeer onbeschoft behandeld. Deze man heeft ook nog een andere kant. Als hij geld aan je kan verdienen is hij aardig, behulpzaam etc maar zo niet, is het echt een ander verhaal.
Zeer goede uitleg, enorm behulpzaam , en dat alles voor een hele nette priis. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel daar !!
Een zeer degelijk bedrijf met duidelijke informatie. Het viel al gelijk op aan de telefoon, vriendelijk, behulpzaam en alle tijd werd genomen om iets uit te leggen. Bij aankomst kwam daar nog een schepje bovenop en werd er met mij meegedacht qua beslissing en extra mogelijkheden. Ik heb er een mooie kleine aanhanger gekocht waar ik zeer tevreden over ben. Kortom, een top bedrijf. Ik vertrek morgen naar Frankrijk en ben benieuwd hoe de wegligging zal zijn nu hij beladen is.
Een goede auto trailer , goed onderhouden alles werk perfect
Vriendelijke mensen en uitstekende en kundige service
Van Wijk aanhangwagens is een vakman, zoals je dat wenst. Zeer deskundig advies, ouderwets vakwerk voor een eerlijke prijs. Dit is de service die je wenst bij het kopen & onderhouden van je aanhangwagen.
Aanhanger remmen vernieuwd en alles afgesteld en lagers gesmeerd en werkt allemaal weer als een nieuwe. Ook twee nieuwe banden er onder helemaal toppie. Voor aanhangers of onderhoud ga naar Gerard van Wijk top adres.
Aanhanger huren voor een goede prijs. Dichte aanhanger voor 25 euro per dag.
Had problemen met de verlichting van mijn fietsendrager. Van Wijk heeft dit vakkundig en voor een zeer schappelijke prijs gerepareerd.
Goed materieel. Vriendelijke eigenaar. Wat wil je nog meer? Goed bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid