facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor G. van Doesburg transport

G. van Doesburg transport

Info

Officiële facebook pagina G van Doesburg Int. Transport BV. Logistiek dienstverlener en gespecialiseerd in transport,warehouse,zee- en luchtvracht.

Adres: Bossekamp 2, 5301 LZ Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31418651515
Stad: Zaltbommel
Route: Bossekamp 2
Postcode: 5301 LZ



op zoek naar gerelateerd: Van Doesburg Zaltbommel, Doesburg transportbedrijf, Van Doesburg planning, Van Doesburg transport Facebook, Vos Transport Zaltbommel, Van Doesburg BHV, Transport Italië, Speciaal transport Italië
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vos Zaltbommel Vos Zaltbommel 1 km Transport, scheepvaart, warehousing, logistiek dienstverlener
MS Borelli MS Borelli 2 km Leuke mensen om mee te werken, dragen de binnenvaart en warm hart toe. Komen met goed...
Recensies
Leverde in opdracht van Plosplan een pallet houtpellets bij mij. Zeer vriendelijke chauffeur belde een kwartiertje voor aankomst, dat hij eraan kwam en zette de pallet mooi strak op zijn plek. Perfect.
werd door leverancier ingeschakeld om product te leveren. Afspraak was dat goederen rechts zo ver mogelijk naar achter naast het huis zouden worden neergezet. Ik was 15 minuten weg, Wat doet die man? Denk je dat ie mij belt? Ja... nee dus Hij vraagt aan de oppas-oma of het goed is dat de goederen links aan de openbare weg geplaatst worden. die wist niet beter Bij terugkomst was meneer nog bezig. Vraag je of hij volgens afspraak de goederen toch rechts wil zetten, wil die dat niet doen. Echt slecht en klant onvriendelijk.
Ontzettend vriendelijk en waanzinnig goede service. Ik werd vooraf meerdere malen gebeld over de levering en specifieke tijd en de chauffeur heeft heel erg zijn best gedaan om het pakket van ruim 3 meter 250kg voor mijn deur te bezorgen. Absoluut 5 sterren waard!! Dankjewel!
't Is vast een goed bedrijf. Jammer dat één van hun chauffeurs het nodig vond pontificaal voor m'n oprit te gaan staan tijdens het uitladen. En het duidelijk niet plezierig vond om hierop aangesproken te worden. Misschien een idee om jullie personeel wat algemene fatsoensvormen bij te brengen? Door ze bvb. als eerste bij te brengen dat het not done is om andermans oprit te blokkeren? 't Is maar een idee...
Onbeschofte chauffeur, wim, komt de zaak binnen , kom bestelling brengen en laat een medewerker tekenen. Smijt daarna de spullen op de openbare parkeerplaats langs de snelweg. Als hij aangesproken wordt op het op de juiste plaats afleveren verteld hij lachend bekijk het maar er is al voor getekend.
We werken meer dan 20 jaar samen met hen en kunnen altijd rekenen op hun betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak bij hen. Daar staan ze voor
Zeer goed en betrouwbaar transportbedrijf, rijdt door heel de Benelux en heeft eigen dagelijkse ritten naar Italië. Voor heel Europa kunt u hier terecht... Ook voor zendingen buiten Europa kunt u hier terecht... Ook kunt u daar terecht voor onderhoud en reparatie van vrachtwagens.
Fijn en goed bedrijf om te werken alles correct geregeld werk er samen met mijn zoon
Je wordt bij dit bedrijf zeer onvriendelijk benaderd / behandeld, vooral het kantoorpersoneel is onbeschoft en kortaf tegen zijn gasten.
Jammer dat er pas geladen of gelost kan worden om 8:30
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid