facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor G.Klein Metaal b.v.

G.Klein Metaal b.v.

Info

G. Klein Metaal bv is gespecialiseerd in de verwerking van RVS en aluminium en is professioneel partner voor de RVS machinebouwer.

Geschiedenis

G. Klein Metaal bv is dé partner voor de RVS machinebouwer en heeft zich gespecialiseerd in de verwerking van RVS en aluminium.

Onze klanten zijn o.a. (innovatieve) machinebouwers in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en (klein)chemische industrie. Wij zijn voor een groeiend aantal klanten een professionele partner gebleken voor de productie van enkele machines tot complete productielijnen. In onze productiehal worden onder andere koeltunnels, friteuses en transportbanden gefabriceerd als halffabricaat, subsamenstelling of als compleet product.

Daarnaast komen onze klanten uit de bouwsector, carrosseriebouwers, woninginrichting en de maritieme sector. Door onze flexibiliteit en onze complete machinepark kunnen wij deze sectoren praktisch en doeltreffend van dienst zijn.

Onze bedrijfshal van ruim 1200 m2 is zo ingericht dat op een zeer efficiënte wijze kan worden gewerkt, waardoor het maximale uit het productieproces gehaald kan worden. Wij zijn flexibel, efficiënt en kostenefficiënt. Onze werkzaamheden variëren van verspanen, lassen, plaatwerk, constructiewerk tot montage en assemblage. Wij denken graag met u mee, vanaf de schets tot de oplevering.

Met onze bedrijfsopzet, machinepark, automatisering en kennis zijn wij in staat om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Met alle competenties onder 1 dak kunnen wij u een hoge servicegraad bieden voor marktconforme prijzen.

Adres: Tasveld 3a, 3417 XS Montfoort
Telefoonnummer: 0348-416245
Stad: Montfoort
Route: Tasveld 3a
Postcode: 3417 XS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dumaco Plaatwerk Dumaco Plaatwerk 268 meter De klant staat altijd centraal wat een professionele houding bij iedereen teweeg bren...
Elmar Groep Elmar Groep 314 meter De klant staat altijd centraal wat een professionele houding bij iedereen teweeg bren...
ABD-Techniek B.V. ABD-Techniek B.V. 3 km Heb je een onderdeel stuk en niet meer verkrijgbaar, zoek niet verder. ABD kan je mog...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid