facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor G En G Tuinmachines

G En G Tuinmachines
"GenG Green Tech is een solide en groeiend bedrijf opgericht in 2008. Door de technische kennis van de tuinmachines te combineren met de know-how van het gebruik van deze machines is het mogelijk om een passend advies te bieden voor elke situatie. Meedenken en flexibiliteit zijn belangrijke waarden voor ons.GenG is ontstaan door Gert de Bruijn. De andere G kunnen we ondertussen wel toeschrijven aan Gisela de Bruijn de vrouw van Gert. Door de technische kennis van de tuinmachines te combineren met de know-how van het gebruik van deze machines is het mogelijk om een passend advies te bieden voor elke situatie."
Adres: Schaikseweg 82b , Leerdam 4143 HH, NL
Telefoonnummer: 0345 642 164
Stad: Leerdam
Route: Schaikseweg 82b
Postcode: 4143 HH



op zoek naar gerelateerd: Horden Tuinmachines, G&G, Dragon equipment
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Afternet Afternet 3 km Als een product niet in voorraad is wordt het meteen besteld. Wij komen hier al jaren...
Recensies
De afgelopen jaren hebben wij voor vele duizend euro’s tuin machines gekocht, vandaag kregen wij een mailtje dat we niet meer welkom zijn als particuliere koper ?? Gelukkig zijn er andere bedrijven in de buurt die wel geld willen verdien aan particulieren kopers
Er zijn tegenwoordig nog maar weinig bedrijven waar je geen nummertje bent en waar ook daadwerkelijk met de klant meegedacht wordt, GenG is daar super in! Ondanks dat mijn machine niet bij hun is aangekochtkende ze nog niet helpen ze me geweldig met garantiekwesties etc, mijn volgende timberwolf gaat er zeker vandaan komen! Chapeau Gert en de rest van zijn team, blijf zo door gaan! Je hebt ons bedrijf er in elk geval als vaste klant bij. Gr. Johan Tielemans Boomverzorging Eindhoven
Superservice. Moest even wachten, maar kreeg kop koffie aangeboden. Mooi te zien hoe dit jonge familiebedrijf een topservice levert. Ook de jonge medewerkers weten je prima te woord te staan. Was er voor het eerst, maar kom er zeker terug.
Aardige mensen goed bedrijf.
Goed advies ontvangen voor een nieuwe grasmaaier en vervolgens zeer snelle levering binnen een dag! Het is een accumaaier van het merk EGO geworden. Erg tevreden met de maaier! Kracht in overvloed en de accu heeft ruim voldoende capaciteit.
Als je ergens goed geholpen wordt is het hier, Super service, meedenken en altijd tijd Altijd een oplossing
uitstekende service! Er was iets afgebroken van mijn zitmaaier, en wilde graag dat mijn maaier opgehaald en gerepareerd zou worden. Nadat het onderdeel binnen was hebben ze eerst gekeken of het ter plekke gerepareerd kon worden. Dat is gelukt, dus mijn maaier hoefde niet eens mee. Ik ben Super vriendelijk geholpen en door het meedenken ook nog eens sneller voor elkaar. Klasse service !
Prima geholpen, denken leuk en goed met de klant mee om oplossingen te bedenken! Top tent!
hier kun je goede spullen krijgen voor je tuin. wat je niet in tuincentra vind leuke maar kleine zaak. maar heel vriendelijk geholpen.
Fijne winkel met goed advies. Mooie producten en goede kwaliteit. Enthousiaste en kundige medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid