facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor G.A. Hoornweg bv Midwoud

G.A. Hoornweg bv Midwoud

Info

G.A. Hoornweg bv. Specialist voor de transportsector in hydraulische aandrijvingen, accu's, connectoren, bekabeling, Trailer Charge DC-DC-Laders, acculaders en achteruitkijksystemen.

Geschiedenis

Een onafhankelijke handelsonderneming die zich positioneert als kwaliteitsleverancier van o.a. batterijaangedreven hydraulische aandrijvingen voor de transportsector, zowel voor het weg-, en watervervoer als intern transport. Merkenvertegenwoordiger van o.a. Concentrics Hydraulics (v/h Hesselman, JSB Barnes en Haldex), Schabmüller/ Thrige, Rolls, Odyssey en US Battery accu's en Camos viewsystems.
Zelfontwikkelde producten zoals de Trailer Charge; een unieke DC-DC booster én HF-lader die een extra accupakket op een vrachtwagen altijd optimaal zal laden.
Meedenken en u laten meeprofiteren van ons netwerk.

Adres: Midwouder Dorpsstraat 34-37, NL-1679 GC Midwoud
Telefoonnummer: 0229-201100
Stad: Midwoud
Route: Midwouder Dorpsstraat 34-37
Postcode: NL-1679 GC



op zoek naar gerelateerd: Hesselman Hydraulic
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid