facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fznparts

Info

Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in Duitse auto onderdelen. Wij leveren uitsluitend jonge en originele onderdelen. Bezorging in heel Benelux.

Adres: Industrieweg 25, 2651BC Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0102235911
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Industrieweg 25
Postcode: 2651BC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands Volkswagen onderdelen, Volkswagen onderdelen Boven Leeuwen, Auto-onderdelen markt, Volkswagen Parts nederland, Auto onderdelen buitenland, Zoek auto onderdelen, Onderdelenlijn, NNP
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UPP Used Parts & Products UPP Used Parts & Products 75 meter Eerlijk, Vriendelijk en professionele mensen.
VolksRepairs, uw Kever garage ! VolksRepairs, uw Kever garage ! 111 meter Zeer goed en snel geholpen. Vriendelijk ontvangen. En goede koffie.
Recensies
Een volledige kop voor een Scirocco gekocht. Alles in mooie staat en compleet. Er was een probleem met de radiator maar na een telefoontje gelijk een andere toegestuurd gekregen. Bedrijf zeker aan te raden! Zeer vriendelijk en super goede service!!
Top service! Whatsap gestuurd om 9u open om 9u01 antwoord gehad op mijn bericht om 11u achter stuk geweest heel nette onderdelen! Bedankt voor correcte service gasten! Tot volgend keer
Goede communicatie, ook als een product in eerste instantie niet lijkt te werken. Echt netjes opgelost en doorverwezen naar kundige partij die het onderdeel heeft geïnstalleerd. Fijne winkel dit, ik kom terug.
Ventilatieroosters voor mijn Golf 7 besteld. Keurig op tijd geleverd. Bleek 1 van deze roosters kapot te zijn. Via mail contact opgenomen en per kerende post kreeg ik zonder gezeur een nieuwe gestuurd. Super afhandeling! Daar ben ik blij mee.
Prima geholpen met het product wat ik besteld had online bij FZN. Goed personeel weten waar ze het over hebben.
Een fantastisch bedrijf een achterlicht besteld voor onze tiguan deze kwam aan met een afgebroken bevestiging . Even gebeld en er werd gelijk een nieuwe opgestuurd gewoon top
Snelle service. Goed advies. Complimenten een aanbevolen!!!
In één woord UITSTEKEND!!! Het zijn kanjers die er werken. Telefonisch ben ik erg goed geholpen met het vinden van het juiste onderdeel. Ze doen er alles aan om je te helpen. In de zaak heel professioneel en vriendelijk behandeld zoals je wilt. Als ze iets niet hebben wees niet bang. De gasten van FZN Parts laten je niet in de steek. Ze denken met je mee in oplossing zodat je met een glimlach de deur uit kan. Hebben ze het vandaag niet, dan de volgende dag zeker!!!!! Conclusie : Top zaak, Top gasten die er werken, Top originele onderdelen. Iedereen die zegt dat het niet zo is die klets uit ze nek. Ik ben al jaren klant van FZN Parts en doen nog altijd zaken als de beste!
Hier zondag iets besteld en dinsdag was het al geleverd. Foto’s waren duidelijk, prijs netjes. Service snel en communicatie goed.
Vandaag gebeld voor een variabele bagagebodem voor een Skoda Citigo. Door de medewerker van het bedrijf werd gelijk gekeken of er 1 in voorraad in het magazijn aanwezig was hetgeen inderdaad zo bleek te zijn. Werd op verzoek even voor mij apart gehouden. Prima service!! Erg vriendelijk personeel. Zou er zo weer iets bestellen. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid