facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fz Hoveniers, meer dan een hovenier

Fz Hoveniers, meer dan een hovenier

Info

Allround hoveniersbedrijf voor bestrating,aanleg tuinen,veranda's,schutting,vijvers,houtbouw,onderhoud,boomverzorging,verlichting,12volt in lite ,etc.etc

Geschiedenis

Hoveniersbedrijf tuinaanleg en onderhoud



"Allround hoveniersbedrijf gespecialiseerd in de aanleg van tuinen en terreinen. Onderhoud van tuinen. Boomonderhoud en boomverzorging. Cortenstaal laswerken. Pergola`s en overkappingen, houtbouw. Tuinontwerpen.Vakkundig en correct."

"Allround hoveniersbedrijf gespecialiseerd in de aanleg van tuinen en terreinen. Onderhoud van tuinen. Boomonderhoud en boomverzorging. Cortenstaal laswerken. Pergola`s en overkappingen, houtbouw. Tuinontwerpen.Vakkundig en correct."
Adres: Departementsstraat 21, 9981 GA Uithuizen
Telefoonnummer: 0627596355
ln.sreinevohzf@ofni
Stad: Uithuizen
Route: Departementsstraat 21
Postcode: 9981 GA


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 18:00
Dinsdag: 06:30 - 18:00
Woensdag: 06:30 - 18:00
Donderdag: 06:30 - 18:00
Vrijdag: 06:30 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00

Recensies
FZ hoveniers heeft op een uitstekende wijze nieuwe invulling gegeven aan de zijkant van onze woning. Achterthuis nog een nieuwe houtopslag gerealiseerd. Mede dankzij een persoonlijke en professionele werkwijze is het zeer plezierig om de werkzaamheden door FZ hoveniers uit te laten voeren.
FZ Hoveniers heeft voor ons de hele tuin opnieuw bewerkt; afgraven en ophogen van de tuin, drainage aangelegd en het terras aangelegd. Daarnaast heeft FZ onze tuin voorzien van een super grasmat! Voor hen geen klus te gek! Feike is en fijne en behulpzame hovenier die graag met je meedenkt, daarnaast prettig in omgang en communicatie! Een 5* is zeker op zijn plaats!
Een allround en betrouwbare hovenier die van A tot Z bij projecten betrokken isService: Tuinontwerp
Wij kwamen in contact met fz Hoveniers via een mond-mond reclame. Alles wat ons is verteld over dit bedrijf, is in de praktijk ook bewaarheid. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van het werk. Hij dacht mee in elke fase waar wij van tevoren hebben bedacht. Wij raden het aan. De foto hier geeft een kleine blik op de tuin.
FZ Hoveniers heeft voor ons een schutting geplaatst en een overkapping gemaakt: zeer tevreden over het resultaat. Betrouwbaar en vakkundig, kortom een aanrader!
Feike en zijn mannen hebben wederom fantastisch werk geleverd. Werken heel netjes, zijn creatief, doen wat je ze vraagt en doen niet moeilijk over iets extra's. Goede communicatie, komen afspraken na. Zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid