facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fyzio Totaal

Fyzio Totaal

Info

Fysiotherapie praktijk Fyzio Totaal

Geschiedenis

Fyzio Totaal is een praktijk voor fysiotherapie gevestigd in Wierden. De praktijk bevind zich in het centrum van Wierden.
Fyzio totaal heeft de volgende mogelijkheden op het gebied van zorg en fysiotherapie: fysiotherapie, manuele therapie, kinder fysiotherapie, dry needling, echografie, fysiotherapie bij kaak en aangezicht klachten, lid van het schouder netwerk. COPD en Diabetes groepen. Sportspreekuur en medisch fitness.

Kijk voor meer informatie op: www.fyziototaal.nl



"Fyzio Totaal is een toonaangevende praktijk in de regio op het gebied van fysiotherapeutische zorg, sportblessures en orthopedische klachten.De patiënt zien wij als onderdeel van ons team. Samen met jou zullen we er alles aan doen om jouw bewegingsdoelstellingen te realiseren.Met onze unieke aanpak focussen wij ons volledig op wat jij wilt bereiken. Daarbij verwachten we van jou als patiënt een actieve rol waarbij zelfmanagement en commitment centraal staan."
Adres: Nijverheidsstraat 7, 7641 AB Wierden
Telefoonnummer: 0546570849
Stad: Wierden
Route: Nijverheidsstraat 7
Postcode: 7641 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fysio Totaal Tibben Wierden, Fysio Pleij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderfysiotherapie Ine Pijl Kinderfysiotherapie Ine Pijl 926 meter Ontwikkelt je kind zich langzamer of anders dan anderen? Kinderfysiotherapeut "Kinder...
Recensies
Kundige fysiotherapeuten die goed de tijd nemen om uit te zoeken waar de klacht vandaan komt. Erg makkelijk om een afspraak te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid