facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fytalis Fysiotherapie

Fytalis Fysiotherapie

Info

Fytalis Fysiotherapie is een jonge praktijk voor fysio- en manuele therapie in Wognum.

Producten

Fysiotherapie, Manuele therapie, Medical taping, Oefentherapie



"Fytalus Fysiotherapie beweegt u én brengt u in beweging. Uw vitaliteit is leidend in deze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. In een toegankelijke, open sfeer voelt u zich welkom en op uw gemak in de vaardige handen van een gediplomeerde therapeut. De behandeling op maat zorgt ervoor dat de klachten aan uw spieren en/of gewrichten verminderen, terwijl uw lichaam sterker wordt. Daar kunt u weer even mee door!Fytalus: Fit voor u het weet."
Adres: Westeinderweg 14, 1687 PL Wognum
Telefoonnummer: 06-12066816
ln.oisyfsilatyf@neileve
Stad: Wognum
Route: Westeinderweg 14
Postcode: 1687 PL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:30
Dinsdag: 08:00 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: fysiotherapie wageningen, fysio vis wageningen, fysiotherapie wageningen geertjesweg, fysio flex wageningen, fysio wageningen tarthorst
Recensies
Ik heb Evelien leren kennen via mijn werk. En Ik moet zeggen dat ze mij altijd heel goed geholpen heeft, ze is heel kundig en vriendelijk. En staat altijd voor mij klaar, en helaas is dat vaak nodig ook met redelijke spoed. Kortom dikke pluim van een heel tevreden klant.
Evelien is een super lieve, nuchtere en meedenkende fysiotherapeut en manueel therapeut. Ze weet altijd letterlijk de vinger op de zere plek te leggen. In de loop der jaren ben ik al meerdere keren bij haar geweest en altijd was ik klachtenvrij na een aantal behandelingen.
Als je op zoek bent naar een rustige maar vooral deskundige therapeut dan ben je bij Evelien aan het goede adres. Ze neemt de tijd voor je en neemt je klachten serieus. Altijd op zoek naar alternatieven masseren, tapen etc. indien nodig. Zeker een aanrader!
Vertaald door Google Professioneel, persoonlijk en lief. Sterk aanbevolen! Origineel Professional, personal and sweet. Highly recommended!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid