facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FysiotherapieMuda

FysiotherapieMuda

Info

Algemene fysiotherapie, manuele therapie, stuittherapie, oedeemtherapie, ademtherapie, hartcoherentie training, stress counseling, medisch fitness.

Adres: Anna van Saksen straat 58, 1723 kw Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0226797940
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Anna van Saksen straat 58
Postcode: 1723 kw


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Fysio zwangerschap Heerhugowaard, ZwangerFit Muda, Fysio Oudkarspel, Hammer fysiotherapie, Spinning Babies Muda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwangerfit Fysiotherapie Muda Zwangerfit Fysiotherapie Muda 0 meter Super goed geholpen! Een professioneel team met passie, ik kom hier nu al meer dan ee...
VrijBewegen.nl VrijBewegen.nl 597 meter Choon is een zeer kundige en betrouwbare therapeut, met een trefzekere, vriendelijke ...
Recensies
Top praktijk met goede persoonlijke begeleiding. Je bent echt half uur samen aan het werk itt vorige fysiotherapie praktijk die tussen 2 patienten door even komt kijken hoe jij de oefeningen doet. Daardoor hier weer opbouw ipv stilstand.
Zeer tevreden!!! De persoonlijke begeleiding is in een woord Top!!! Dit is erg fijn bij mijn revalidatie traject. Ook tijdens de Sport en de work outs is er altijd een goede en gemoedelijke sfeer. Kortom, super!!!
Dank jullie wel voor de goede en gezellige begeleiding in de gehele revalidatie tijd. Altijd tijd voor een gesprek en advies. De kinesio tape helpt echt heel erg goed. Deze praktijk is echt een aanrader!!
Ik ben in behandeling geweest bij Muda, na 4 weken waren mijn klachten weg waar ik al een paar maanden mee liep. Nu doe ik bij Muda personal training. De manier waarop staat mij erg aan. waar ik normaal nooit zin heb om naar een sportschool te gaan heb ik nu zin om heen te gaan. Ik zou een ieder aanraden om naar Muda te gaan!!
Super goed geholpen! Een professioneel team met passie, ik kom hier nu al meer dan een jaar om te sporten, mijn vrouw heeft meegedaan aan mamafit en is nog steeds betrokken bij de deelnemers! echt een aanrader!
Prettige begeleiding, je wordt uitgedaagd op je eigen niveau en er kan heerlijk gelachen worden. En aanrader om hier te sporten en fysiotherapie meteen bij de hand.
Prima fysio , erg lieve mensen . Altijd super geholpen.
Vakkundig en gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid