facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Van Loo En Veerhoek

Fysiotherapie Van Loo En Veerhoek

Info

Van Loo & Veerhoek Paramedische- en Revalidatiecentra is een moderne en snelgroeiende onderneming in Zeeland. Klantvriendelijkheid, innovatie en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. Wij beschikken over meerdere praktijken met 1e en 2e lijns zorg verspreid.

Geschiedenis

Wij zijn een team met frisse kijk op fysiotherapie & revalidatiegeneeskunde. Dit betekent dat wij ambitieus, vooruitstrevend zijn en alles in het werk zullen stellen om blessures te verhelpen en/of voorkomen.

We hebben alle disciplines in huis om optimale hulp te kunnen bieden bij lichamelijke blessures.

Met zes praktijken verdeeld in Zeeland, zijn we als Van Loo & Veerhoek trots op de locaties en alle specialisaties op het gebied van fysiotherapie en revalidatiegeneeskunde. De oorsprong ligt in Kapelle, waar Ivo van Loo samen met zijn vrouw Wilma Veerhoek in 2003 de eerste praktijk begon. Inmiddels zijn daar de vestigingen Wemeldinge, Zierikzee, Vlissingen, Goes en Kruiningen bijgekomen. Fysiotherapie en revalidatie staan centraal binnen alle praktijken.

Adres: Biezelingsestraat 63, 4421 BR Kapelle (Zeeland)
Telefoonnummer: 0113-330875
Stad: Kapelle
Route: Biezelingsestraat 63
Postcode: 4421 BR


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Biezelingsestraat 63 Kapelle, TopzorgGroep Kapelle, Fysiotherapie kapelle biezelingsestraat, TopzorgGroep Oosterhout, Fysiotherapie Wemeldinge, TopzorgGroep Goes, Fysio Kruiningen, TopzorgGroep Kaatsheuvel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vélofysics Cycling Development Centre Vélofysics Cycling Development Centre 0 meter Dè plek voor het verbeteren van je fietspositie. Geweldige service/kennis van Jacob!
Osteopathie Bastiaansen Osteopathie Bastiaansen 0 meter Veel kennis, niet te veel praten maar doen. Geweldig persoon.
Medisch voetzorgverlener Bijnagte Medisch voetzorgverlener Bijnagte 304 meter Heel goede fijne pedicure. Werkt echt vanuit passie!
Helma-Care Helma-Care 399 meter Indicatiesteller en verpleegkundige. Alle verpleegkundige zorg voor de Regio Zeeland ...
Hoeve Voemekaer Hoeve Voemekaer 440 meter Hoeve Voemekaer, kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking.
Tara Massage Tara Massage 526 meter
Bloesemzorg Bloesemzorg 683 meter Verpleegkundige zorg intra- en extramuraal
Praktijk Zyra Praktijk Zyra 807 meter Reiki Master en Lichtwerker. Eigenaresse bij Praktijk Zyra.
Logopediepraktijk Kapelle Logopediepraktijk Kapelle 962 meter Wij zijn er voor mensen van 0 tot 99 jaar met vragen op het gebied van spraak – taal ...
Werkfit Bedrijfsoefentherapie Werkfit Bedrijfsoefentherapie 987 meter Gericht op actieve begeleiding van uw fysieke arbobeleid binnen uw bedrijf.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fysiotherapie Van Loo En Veerhoek met het openbaar vervoer


Kapelle, C.D.Vereekestraat 80 meter
599
Kapelle, C.D.Vereekestraat 100 meter
599
Kapelle, Cederlaan 180 meter
599
Kapelle, Cederlaan 190 meter
599
Kapelle-Biezelinge 220 meter
Stopbus i.p.v. trein

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid