facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie van Ham

Fysiotherapie van Ham
"Welkom bij Fysiotherapie van Ham. U kunt bij ons terecht voor o.a. orthopedische klachten en sportgerelateerde blessures. Ook beschikken wij over een oefenzaal waar u onder begeleiding van één van onze therapeuten kunt werken aan uw herstel. Voor een klacht aan uw hand of pols kunt u ook bij ons terecht. En kinderen kunnen bij ons geholpen worden door onze kinderfysiotherapeuten."
Adres: Prinsen Bolwerk 5 , Haarlem 2011 MA, NL
Telefoonnummer: 023 526 3922
Stad: Haarlem
Route: Prinsen Bolwerk 5
Postcode: 2011 MA


Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-17:30
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-16:00
Zaterdag: 08:30-12:00


op zoek naar gerelateerd: fysiotherapie van ham haarlem, manuele therapie haarlem, fysiotherapie van ham aerdenhout, manueel therapeut haarlem noord, fysiotherapie haarlem, fysiotherapie haarlem centrum, fysiotherapie haarlem noord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noorder Spaarne Noorder Spaarne 732 meter Verwezen naar deze praktijk vanwege kleine problemen met bekken in de zwangerschap. Z...
Recensies
Mooie praktijk, heel goed geholpen aan mijn rugklacht, zeer kundige en fijne fysio. Zou hem iedereen aanbevelen.
Mijn klachten zijn goed verholpen. Bedankt!
Hele fijne praktijk met leuke en professionele collega’s! Het mooie pand is van alle gemakken voorzien en de aanwezigheid van de receptie maakt het voor mij als handfysiotherapeut mogelijk om mijn volledige aandacht aan mijn patiënt te kunnen geven. Heb je ergens pijn, ook al is het maar iets kleins, kom gerust even langs!
Top praktijk! Met vriendelijk en vakkundig personeel. Ik was binnen 6 weken van mijn klachten af, na maanden last te hebben gehad. Echt super blij mee.
Een zeer professioneel bedrijf met veel apparatuur en zeer vriendelijk personeel! Ik ben snel geholpen en mede door CPM apparatuur was mijn knie binnen 4 weken pijnvrij!
Een prettige praktijk, met vriendelijke therapeuten! Het ziet er verzorgd uit en ze hebben veel apparatuur waarmee ze jou kunnen helpen met het verhelpen van je klachten.
Erg fijne praktijk. Zeer professionele therapeuten die mij snel van mijn langslepende klachten af hebben geholpen!
Het probleem met mijn knie werd snel vastgesteld, waardoor ik snel en makkelijk kon aansterken en aan het werk kon. Top praktijk!
Hele kundige fysiotherapeut in deze praktijk !
Erg goede fysiotherapie! Ik werd fijn opgevangen en kreeg een behandeling die veel heeft geholpen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid