facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie 't Oevertje

Fysiotherapie 't Oevertje

Info

Praktijk voor fysiotherapie, manuele /sport oedeemtherapie, dry-needling, triggerpoint therapie mulligan, hardloopblessures, medical taping...

Geschiedenis

De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 4 fysiotherapeuten:

Petra Hasper-ten Kate
Rypke Postma
Simone Visscher-Dolsma
Heleen Klunder-Berends

De praktijk is gevestigd op Oevertje 21 te Nijeveen.

Bij het maken van een afspraak houden wij zoveel mogelijk rekening met de behandeldag en behandeltijd die u past. U bent vrij om uw voorkeur voor een therapeut aan te geven. Op indicatie behandelen wij bij u aan huis.

Behalve voor fysiotherapie kunt u bij ons terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, dry-needling, behandeling volgens Mulligan concept, ontspanningstherapie, bekkenpijn bij zwangerschap, hardloopblessures, triggerpoint-behandeling, flex-chair movement en Medical Taping.

Buiten de praktijk verzorgen wij medisch zwemmen voor mensen met diverse klachten (maandag van 12.15-12.55 uur) in zwembad De Duker in Nijeveen. Tevens geven wij medische training/fitness en beweegprogramma’s (o.a. voor mensen met diabetes) in een sportcentrum ( Sonkei) in Meppel. Tevens zijn wij aktief bij de voetbal ( SVN) als adviseur/fysio ( Rypke)



"Fysiotherapie 't Oevertje in Nijeveen.Behalve voor fysiotherapie, op indicatie ook aan huis, kunt u bij ons terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, Dry-needling, oedeemtherapie, ontspanningstherapie, behandeling volgens Mulligan concept, triggerpoint-behandeling en Medical Taping. Aangesloten bij het Onco-net oncologie, Schoudernetwerk en chronisch netwerk claudicatio"
Adres: oevertje 21, 7948 AD Nijeveen
Telefoonnummer: 0522492199
Stad: Nijeveen
Route: oevertje 21
Postcode: 7948 AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Fysio Meppel
Recensies
Betrokken en deskundige begeleiding! Zeker als je als hardloper een goede fysio zoekt ben je bij 't Oevertje op het goede adres.
Ik ben zéér professioneel en deskundig geholpen. De klachten waren snel verdwenen.
Prima geholpen. Erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid