facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Stroe

Fysiotherapie Stroe

Info

Eerstelijns particuliere fysiotherapie en manuele therapie praktijk in Stroe en Kootwijkerbroek. Voor snelle en kundige behandeling van uw klachten, dichtbij huis!



"Fysiotherapie Stroe staat voor persoonlijke, vertrouwde en laagdrempelige fysio- en manuele therapie met vaste fysiotherapeuten.Hiernaast staan kwaliteit, effectiviteit en herstel bij ons centraal.Zo kunt u van ons een persoonlijke en gerichte aanpak verwachten, die het beste bij u past.Bij pijnklachten is het prettig als u snel terecht kunt. Fysiotherapie Stroe heeft geen wachtlijsten.U kunt bij ons binnen 48 uur terecht voor uw eerste behandeling."
Adres: Blauwgras 2, 3776NC Stroe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 31655783711
Stad: Stroe
Route: Blauwgras 2
Postcode: 3776NC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagepraktijk Fit Vooruit Massagepraktijk Fit Vooruit 712 meter Iedereen heeft baat bij een goede massage!! Sporters, recreanten, mensen met een lic...
Recensies
In 1 woord GEWELDIG! Ik kamp al jaren met chronische klachten en ik heb veel verschillende manuele- en fysiotherapeuten gehad. Maar hier word er echt naar je geluisterd ook persoonlijk geïnteresseerd en het probleem aangepakt. Ik ben 1,5 jaar geleden verhuisd en woon nu 30min rijden van Stroe, maar het is het zeker waard om regelmatig heen en weer te rijden!
Gedreven en kundige therapeuten! Ze hebben het van de beste geleerd;
Prima word goed geholpen
Hier ben je in goede handen! Tessa is uiterst professioneel en geeft goede adviezen en begeleiding.
Er wordt goed naar je geluisterd en gericht behandeld met gewenst resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid