facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Pijnacker Centrum

Fysiotherapie Pijnacker Centrum

Info

De informele sfeer, moderne faciliteiten en vakkundige therapeuten zorgen voor een veilige omgeving om te werken aan uw herstel.



"Fysio en Manuele therapie Praktijk waar u terecht kunt met zeer veel diverse klachten aan het houdingen en bewegingsapparaat.Daarnaast onder andere gespecialiseerd in de behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom."
Adres: Stationstraat 1, 2631 GH Pijnacker
Telefoonnummer: 0153698350
Stad: Pijnacker
Route: Stationstraat 1
Postcode: 2631 GH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Manueel therapeut Pijnacker, Fysio Pijnacker Klapwijk, Kinderfysiotherapie Pijnacker, Fysiotherapie Pijnacker-Zuid, Fysio Pijnacker Keijzershof, Fysiotherapie Pijnacker acacialaan, Psychosomatische fysiotherapie Pijnacker, Fysiotherapie Pijnacker Carpaal Tunnel Syndroom
Recensies
Ik heb 4 werken terug een zwaar motor ongeluk gehad. Was langs gereden bij fysio Pijnacker centrum voor een behandeling. Bij binnenkomst was al snel duidelijk dat ik te vroeg was. Stond dus na 2 minuten weer buiten. Kreeg een week later een rekening van 55 euro. Ben natuurlijk gaan vragen wat dat op slaat....2 minuten 55 euro? We moeten u inschrijven en we hebben uw zorgverzekeraar gebeld of u verzekerd bent.... En dat bent u niet. Of ik de rekening per omgaande kon betalen. AFLEGGERS !!!
Naar zieknhuis geweest echo gemaakt in beide handen carpaal balen!!! Dus tja… wanneer laat je je opereren, dat zou dus pas in de zomervakantie worden moet wel als je een eigen kapsalon hebt en meeste alleen werkt…. Toen hoorde ik via via….. over carpaal tunnel centrum in Pijnacker… ik dacht laat ik dit eerst proberen!! Vrijdags contact gehad en ik kon S’maandags al komen! Nu na 9 behandelingen gaat het zo goed!! In de nacht draag ik een brace die ik meteen de eerste behandeling heb aangeschaft!!! Ik ben super blij!!! En dat zonder operatie!!
Ik heb 15 behandelingen gehad maar heeft niet geholpen.Uiteindelijk na een periode van veel nachtelijke pijn verlost door een ingreep in Xpert Clinic.
Deskundig en vriendelijk geholpen! Had al een tijd last van de schouder, schoot niet op. Na een aantal behandelingen en thuis oefeningen doen is de blessure verdwenen!
Top fysio! Echt super goed geholpen! Had last van m'n pols door keepen met voetbal en nu geen last meer!
Word zeer goed geholpen na mijn val op mijn werk.
Goede fysiotherapie gehad goede uitleg top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid