facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Move Better

Fysiotherapie Move Better

Info

Fysiotherapie Move Better werkt samen met de patiënt aan het herstel en verbetering van de gezondheid om de kwaliteit van leven zoveel mogelijk te bevorderen of te handhaven.

Geschiedenis

Ons motto is om samen te werken aan uw gezondheid.
Dit willen wij bereiken door goed naar u te luisteren en samen met u een behandelingsstrategie samen te stellen om een optimaal resultaat te bewerkstelligen.
Heeft u klachten waar u al langere tijd mee loopt? Of heeft u recentelijk klachten opgelopen? Kom dan langs en dan helpen wij u graag met het verhelpen van deze klachten. U heeft daarbij geen verwijzing van de huisarts nodig.
Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars. Dit houdt in dat alles word vergoed, mits u aanvullend verzekerd bent. Als dat zo is, vallen de kosten ook niet onder uw eigen risico.

Naast fysiotherapie bieden we bij Move Better ook oefengroepen aan. Denkt u er al langere tijd over om meer te bewegen, maar vindt u het moeilijk om motivatie te vinden? Dan kunnen deze oefengroepen een zetje in de goede richting zijn. Kom 3 maanden lang sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut samen met andere mensen die net als u weten hoe zwaar het is om af te vallen en/of te starten met sport.

Adres: Kebajastraat 3-5, 1336 NA Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Stad: Almere-Buiten
Route: Kebajastraat 3-5
Postcode: 1336 NA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Almere Buiten Bouwmeesterbuurt, Zorggroep Almere buiten Fysiotherapie, Beste Fysio Almere, Fysiotherapie Zorggroep Almere, Fysio Almere Parkwijk, Bekkenbodem Fysiotherapie Almere, ProActief Almere, Fysiotherapie Osdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Gowell Fysio en Craniosacraal Therapie Praktijk Gowell Fysio en Craniosacraal Thera... 727 meter praktijk voor Cranio-Sacraal Therapie, Visceraal Therapie, Dry-Needling Fysiotherapie...
Triggerpoint Reset Coach Milou van Kranen Triggerpoint Reset Coach Milou van Kranen 948 meter Via een website over de pain reset methode kwam ik bij Milou terecht. Na een intake h...
Slim Fysio Slim Fysio 1 km Praktijk voor (kinder) fysiotherapie én gespecialiseerd in het begeleiden van jeugd e...
Het Preventiecentrum Fysio & Fitness Het Preventiecentrum Fysio & Fitness 3 km Na een lange pauze i.v.m. Covid-19 vandaag weer voor het eerst herstart met de Milon ...
ProActief ProActief 3 km Voor de eerste keer gaan floaten. Bij Aankomst begeleidde de medewerkster me naar de ...
Recensies
Kundig, gedreven en een zeer persoonlijke benadering is de kracht van deze locatie voor de juiste aandacht voor je lichaam, fysiotherapie, training en gezelligheid, voor alle leeftijden en aandoeningen, blessures en COVID begeleiding.
Heb heel lang moeten zoeken naar een goede fysiotherapeut die mij begreep wat mijn klachten waren. Uiteindelijk kwam ik uit bij Fysiotherapie Move Better. Zeker een aanrader therapeuten die goed luistert wat je klachten zijn en een goede plan neerzet om jouw weer goed op de been weer te helpen. ‍‍‍
Fijne mensen die meedenken bij klachten, zowel in behandeling als ook opbouwen van spieren met oefeningen en fitness apparaten. Toegankelijk en vriendelijk.
Had een een probleem met mijn rechter hamstring. De spier ging einde van de dag nogal verkrampen. Ik had Noureddine op een bijeenkomst van #BuitenZaken ontmoet, dus ik belde hem en kon nog diezelfde dag terecht voor een intake. Kreeg meteen een afspraak mee om te starten met Dry Needle techniek, en na een paar keer prikken, een paar afspraken later begon het beter te gaan. Ik heb een warme ontvangst en begeleiding mogen meemaken en kan Move Better aan iedereen aanbevelen.
Een amicale, hartelijke sfeer kenmerkt de oefenruimte van fysiotherapie Move Better. Hoewel de indruk wordt gewekt dat je 'lekker je gang kan gaan' word je wel degelijk gevolgd in je oefenprogramma en krijg je veelal opbouwende kritiek. Een prettige omgeving om weer 'in vorm te komen'.
Ik ben super tevreden met de fysiotherapeut heer Nouredine.Intake gesprek gehad met hem en zei hij dat Ik heb last van mijn meniscus heb. Ik heb een dry needling als behandeling en heeft heel goed geholpen. Top!
Voor goede fysiotherapeuten ga je naar Move Better. De therapeuten zijn mensen die het werk met passie en met liefde doen. Professionals met een hart voor hun patiënten. Zeker een aanrader.
Geweldige Fysiotherapie zaak. Ze hebben mij goed geholpen en ik raad andere het dan ook zeker aan. Kennis 5/5, Profesionaliteit 5/5 en resultaat 5/5.
Zeer goed top therapeuten, ben zeer tevreden.
Hele fine mensen werken hier en erg goede fysio
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid