facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Monique Moors

Fysiotherapie Monique Moors

Info

Praktijk voor Fysiotherapie

Monique Moors - Algemeen Fysiotherapeute
werkzaam in Villa-Vitalis Steyl



"Funqtio is de gevestigde naam van een van de grootste fysiotherapiepraktijken in de regio Venlo.Funqtio kijkt verder dan alleen het fysieke en technische deel van het vak; wij hebben oog voor de mens achter de klant.Doelgericht werken aan snel herstelHet liefst ben je de hele dag bezig. Lekker aan het werk en daarna gaat je vrije tijd al snel op aan je kids, familie en vrienden. Zelfs sporten is vaak al moeilijk in te passen. Dan is het wel zo fijn als je lichaam gewoon mee werkt. Heb je ergens last van? Dan wil je daar het liefst zo snel mogelijk vanaf.Funqtio helpt je graag!"
Adres: Sint Michaëlstraat 4, 5935 BL Steyl, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 31654782236
Stad: Steyl
Route: Sint Michaëlstraat 4
Postcode: 5935 BL


Recensies
Ik kom nu al een paar jaar bij funqtio Tegelen. De laatste twee jaar ben ik onder behandeling van Jeroen, dankzij hem vorig jaar doorgewezen geweest naar OCA. En door zijn aanmoediging dit jaar begonnen met fitness. Jeroen is heel capabel, weet de vinger op de zere plek te leggen en geeft je de tijd om tot eigen keuzes te komen. Hij is een topper! Ook de afgelopen maanden onder behandeling geweest van Femke ivm bekkenbodemtraining. Ook zij is zeer kundig en denkt in oplossingen. Funqtio werkt met goed gekwalificeerd personeel. Op de laatste stand van zaken en ontwikkelingen. Ik blijf nog wel een tijdje...
Ik word altijd met de vereiste kundigheid geholpen door de therapeuten en krijg ook goede uitleg over de behandelingen.
Ik ben ongeveer vijf jaar in behandeling bij Fysio Funqtio Venlo en ik heb dit als zeer prettig en positief ervaren! Mijn fysiotherapeut Arne heeft ertoe bijgedragen dat de COPD wat beter te begrijpen en verwerken is.
Helaas kwam ik terech bij een onkundige therapeute. Door toedoen van haar slechte diagnose ,ben ik uiteindelijk naar orthopeed gegaan . Daar is bakerse cyste en zwaar gekneusde knie geconstateerd!!.Had voor bijna 8 maanden lang de verkeerde therapie gehad en ondragelijke pijn. Kortom een vreselijke ervaring!! Nog niet eens een excuus!!!!
Ik kom al 3 jaar word behandeld door arne heel goed met hem
Vriendelijk personeel en vakkundig
Goede materialen echter veel mensen niet meer welkom na aanpassen polissen
Een geweldig , attente , vriendelijke en behulpzame receptioniste/ telefoniste in Steyl.!!
Vriendelijk personeel vakkundige begeleiding
Super Fysiotherapie center
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid