facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Milou Schooneman

Fysiotherapie Milou Schooneman
"Fysiotherapie Milou Schooneman is gericht op- Fysiotherapie- Knie specialist- Sport- en Veldrevalidatie- Pre- en Post operatieve therapie- Personal Training- Sportmassage en Tapen- Afvallen en BodyFIT"
Adres: Hoofdstraat 106, 1611AK Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0630846863
Stad: Bovenkarspel
Route: Hoofdstraat 106
Postcode: 1611AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Rob Grooteman Fysiotherapie Rob Grooteman 330 meter Ik kwam bij Rob in verband met een achillespees ontsteking. Omdat ik al bij Machteld ...
Recensies
Ik kan iedereen FMS aanbevelen! Ik heb jaren lang last gehad van een oude blessure aan mijn linker schouder. Deze heeft ze echt super verholpen! Als je tegen Milou zegt waar je last heb weet ze precies de juiste punten te pakken! Door te combineren met personal Training te volgen van Tyron was dit ook een perfecte combinatie. Er wordt echt geluisterd naar wat jij wilt en wilt gaan bereiken! Elke training varieert, het is nooit saai om te gaan trainen.
Milou is al jarenlang de fysio van mij en mijn vriendin en dat blijft ze ook. Ze is een fysio die haar vak uitstekend verstaat. Deskundig, resultaatgericht maar ook heel spontaan en een fijne persoonlijkheid. Ook niet onbelangrijk! En sinds ik ook Personal Training volg bij Tyron is mijn kijk op Personal Training veranderd. Tyron is een professional en een motivator, fijn in de omgang en elke training varieert hij en zijn er weer nieuwe, soms verrassende, oefeningen. Beiden zijn toppers en wij kunnen FMS bij iedereen aanbevelen. Twijfels? Ga met ze het gesprek aan, ze zijn ontzettend bedreven in wat ze doen en kunnen je zeker weten helpen vooruitgang te boeken met blessures of sportprestaties!
Eind nov ‘21 rug operatie gehad en bij Milou terecht gekomen via via voor Fysio, sportbegeleiding en personal coaching en ben eerder hersteld dan verwacht.
Hele goede ervaringen met Fysiotherapie Milou,een echte aanrader!!
Vakkundig en doeltreffend. een zeer goede fysiotherapeut met perfecte ervaring
Ik ben hier op een zeer deskundige manier geholpen. Aanrader!
Geweldig geholpen!! Deskundig en bijzonder aardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid