facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Metz de Boer

Fysiotherapie Metz de Boer

Info

Welkom op de Facebook pagina van Fysiotherapie Metz de Boer, waar we u op de hoogte houden van de grootste veranderingen en gebeurtenissen binnen deze praktijk.

Geschiedenis

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!
Via onze site www.fysiotherapieameland.nl vindt u alle verdere informatie, u kunt een afspraak maken door te bellen. Ons team heeft meerdere specialisaties zodat u geholpen kunt worden op de voor u beste methode.

Producten

Naast fysio- en manuele therapie hebben we ook nog een zorgwinkel, met meerdere producten om uw gezondheid te ondersteunen.

Adres: Molenweg 1, 9163 HP Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0519-542442
ln.dnalemaeiparehtoisyf@ofni
Stad: Nes
Route: Molenweg 1
Postcode: 9163 HP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loohuis Psychologie Loohuis Psychologie 44 km - Training, coaching, werkbegeleiding en supervisie. - Handelingsgerichte diagnostiek...
Praktijk Wilma Verschoor Praktijk Wilma Verschoor 44 km Top coach. zij begeleid je terug naar je centrum van zijn. Totale verbinding met je z...
Recensies
Onwijs dankbaar voor de hulp van meneer W.de Boer! We waren op vakantie op Ameland toen mijn rug weer eens besloot te protesteren. Uit nood gebeld om te vragen of ze me konden helpen, en ja hoor, tot in perfectie. Dame aan de telefoon regelde dat ik diezelfde dag nog gezien kon worden zodat onze vakantie er niet verder onder hoefde te lijden. Eenmaal aankomen op mijn afspraak kreeg ik een hoop nieuwe inzichten in de al jaren aanhoudende klachten. Zelf dat stukje extra service in nazorg doormiddel van geruststellen en de genomen moeite om mij te willen voorzien van informatie via de mail om met de nieuwe inzichten thuis aan de gang te kunnen! Bedankt team!
Wat een ontzettend goede manueel therapeut, Dhr. De Boer. Binnen no time stond ik in plaats van scheef weer recht. Hij legt ook goed uit wat er aan de hand is, wat hij doet en waarom. Prettige man ook. Heel tevreden over zijn deskundigheid en aanpak.
Had een ontwrichte borstwervel. Na telefonisch contact opgenomen te hebben werd ik dezelfde dag nog behandeld. Anders dan in Duitsland was de behandeling wonderbaarlijk divers, omdat naast de normale fysiotherapie vooral chiropractie en acupunctuur werden gebruikt. Zeer open en vriendelijke eigenaar. Ik zou de praktijk aan iedereen aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid