facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Marsdiep

Fysiotherapie Marsdiep

Info

Al meer dan 40 jaar een begrip in den helder! Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele therapie en dry needling. Op afspraak ook s'avonds en in het weekend!



"Welkom bij Fysiotherapie en Manuele therapie MarsdiepstraatOnze praktijk biedt naast algemene fysiotherapie een aantal specialisaties zoals manuele therapie, echografie, shockwave en dry needling. Daarnaast zijn we aangesloten bij verschillende netwerken zoals het schouder, rug en claudicationetwerk waardoor wij over de best beschikbare kennis en behandeltechnieken beschikken voor deze aandoeningen.Fysiotherapie is direct toegankelijk dus ook zonder verwijsbrief kunt u zich melden voor een afspraak.De vergoeding van fysiotherapie valt boven de 18 jaar onder uw aanvullende zorgverzekering.Raadpleeg hiervoor uw voorwaarden van uw zorgverzekeraar."
Adres: Marsdiepstraat 125, 1784 AB Den Helder
Telefoonnummer: 0223622475
Stad: Den Helder
Route: Marsdiepstraat 125
Postcode: 1784 AB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bekkenfysiotherapie Den Helder, Fysiotherapie Noord-Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Noordkop Fysiotherapie Noordkop 527 meter Fysiotherapie Noordkop in Den Helder (Dollardlaan 21a en Gezondheidscentrum De Schoot...
Fysiotherapie Dokter & Huiberts Fysiotherapie Dokter & Huiberts 755 meter Fysiotherapiepraktijk, Aanwezige specialisaties manuele therapie, kinderfysiotherapi...
Fysiotherapie en Trainingscentrum de Linie Fysiotherapie en Trainingscentrum de Linie 852 meter Aardige fysiotherapeuten en niet zo grootschalig.
Fysio Ziekenhuis Den Helder Fysio Ziekenhuis Den Helder 1 km Uitgebreide fysio/sporttoestellen. Je wordt hier prima geholpen.
Fysiotherapie Suri Fysiotherapie Suri 1 km 7 dagen per week Fysiotherapie, specialist in MSK second opinions. Gegarandeerd snell...
Fysiotherapie Soembastraat Fysiotherapie Soembastraat 1 km Zeer kundige praktijk met verschillende expertises in huis. Ik herken de feedback van...
Fysiotherapie Carolien Slot en Marieke Post in Den Helder Fysiotherapie Carolien Slot en Marieke Post ... 1 km Marieke Post geeft je al meteen een vertrouwd gevoel. Ze heeft enorm veel kennis en e...
Fysiotherapie Stadshart Fysiotherapie Stadshart 2 km Specialisten op het gebied van diagnostiek, behandeling, en uw herstel. Aandacht voor...
Mensendieckpraktijk Den Helder Mensendieckpraktijk Den Helder 2 km Praktijk voor oefentherapie Mensendieck. Behandeling bij klachten of preventief
Fysio De Schooten Fysio De Schooten 2 km De Kunst van Bewegen.
Recensies
Ik had heup klachten , als ik opstond bepaalde bewegingen gong doen , het dee zo'n zeer maar nu gaat het beter , ik had een fysiotherapeut , die ook manueeltherapie doet , het heeft goed geholpen. Deze fyshio praktijk super, allemaal heel goed en hun eigen ding .
Na ruim 3 maanden met veel pijn in mijn heup te moeten rond “lopen” en menig bezoek aan een andere fysiotherapeut, de röntgenfoto’s vanwege verdenking van rug slijtage en het antwoord van een dokter met “neem maar genoeg paracetamol en blijf in beweging” bij Koen terecht gekomen. Vandaag na 1 afspraak en een “mishandeling” van Koen de rest van de dag zonder vreselijke zenuwpijn door gekomen. Wel met wat spierpijn maar dat is compleet te verwaarlozen met wat het was. Wauw wat een verademing. Zakelijk en toch vriendelijk. En eindelijk iemand die luistert en je ECHT kan helpen.
3 weken geleden bij fysiotherapie Marsdiep langs geweest voor de behandeling van spanning hoofdpijn, ik kon snel terecht wat super was! Na drie behandelingen ben ik van mijn klachten af, erg fijn! De fysio praktijk is een erg fijne praktijk, met kundig personeel!
Zeer professionele fysiotherapeuten, met zeer veel ervaring. Beheersen veel verschillende technieken wat je herstel zeker ten goede komt. Luisteren goed naar je klachten en hebben ook handige tips voor thuis.
Een vriendin tipte mij over Koen Beverdam van Fysiotherapie Marsdiep die haar van haar nekhernia af had geholpen. Door diverse oorzaken zijn mijn klachten nogal complex. Ik was verbaasd van Koen te horen dat hij als eerste controleert of er sprake is van een verschil in bovenbeenlengte: de hoofdoorzaak waar fysiotherapeuten voor hem bij mij geen aandacht aan hadden besteed. Vorig jaar ben ik 5x á €80,- helaas niet vergoed door een osteopaat behandeld aan een nekhernia. Ik bezocht Koen voor soortgelijke klachten die zeer vervelend pijnlijk waren en mij serieus beperkten in mijn functioneren. Na 5 behandelingen: “Als jij je nu weer goed voelt dan sluiten we dit af en kan ik weer een ander in de wachtrij helpen Jack”. Woorden waaruit blijkt dat het welzijn van de patient belangrijker is dan zakken vullen. Super bedankt Koen!
De lage, chronische rugpijn is niet helemaal verdwenen maar de pijn is een stuk minder. Veel oefeningen meegekregen om thuis verder te trainen! Uiterst professioneel en vriendelijk door Koen begeleid! Absoluut een aanrader!
Kon snel terecht, werd goed geluisterd naar mijn klacht, samen oplossingen gezocht. Werd goed geholpen.
Top behandeling. Ik ben geholpen met manueel therapie, dry needling en sportmassage. Daarnaast krijg ik ook de gelegenheid om in de praktijk zelf een op mij afgestemd trainingsprogramma te volgen. Zwaar, maar het helpt me wel. Het geeft allemaal vertrouwen, ik loop er dan ook altijd weer met een positief gevoel de deur uit.
Na een andere praktijk hier terecht gekomen. Ga er heen voor mijn schouder en arm. Heel professioneel geholpen. Eerst erven gekeken wat het kon zijn en door een echo te laten maken erachter gekomen dat ik een fikse slijmbeurs ontsteking had. Doorverwezen naar de huisarts die de prik heeft gezet en nu door de oefeningen die ik krijg gaat het al veel beter. Op naar een 100% herstel mede dankzij fysiotherapie Marsdiep.
Voor een blessure van onderrug langs geweest bij Koen en na eerste bezoek had hij de juiste wervels te pakken die de ergste klachten verhielpen. Bij 2e en laatste bezoek heeft hij ook de wervels gekraakt die voor langere tijd vervelend aanwezig waren. Prima behandeling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid