facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Kloosterveen

Fysiotherapie Kloosterveen

Info

Per 1 april 2019 zal Fysiotherapie Kloosterveen openen! Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en kinder-manuele therapie / KISS

Producten

Fysiotherapie, manuele therapie, kinder-manuele therapie / KISS therapie, dry needing, medical taping, behandeling aan huis.



"U kunt bij Fysiotherapie Kloosterveen terecht voor:* Algemene fysiotherapie* Manuele therapie* Kinder-manuele therapie / KISS behandelen van zuigelingen met assymmetrie* Dry needling* Medical Taping* Fysiotherapie aan huisDe praktijk is gevestigd aan Kloostersingel 3, centraal gelegen in de wijk Kloosterveen te Assen. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en beschikt over voldoende gratis parkeerruimte."
Adres: Kloostersingel 3, 9408AL Assen
Telefoonnummer: +31 6 83405762
ln.neevretsoolkeiparehtoisyf@ofni
Stad: Assen
Route: Kloostersingel 3
Postcode: 9408AL



op zoek naar gerelateerd: sks fysio medewerkers, gezondheidscentrum kloosterveen, fysiotherapie assen marsdijk, kinderfysiotherapie assen, fysiotherapie rolde, psychosomatische fysiotherapie assen, huisarts kloosterveen, transportweg 8 assen
Recensies
Hulp wanneer het nodig is! Als de nood echt hoog is ben je in deze praktijk in vertrouwde handen. Waar ik vrij plotseling te maken had met een volledig uit de hand gelopen tennisarm die zo heftig werd dat de rug ook volledig op slot ging, was het feit dat dit tijdens Pinksteren opkwam geen reden mij niet te helpen. Er waren meerdere sessies "dry needeling" nodig om alles weer terug te brengen tot een niveau dat ook de nachten weer slapend konden worden doorgebracht. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de kundigheid en de betrokkenheid van deze therapeut bijzonder waardeer. Ik beveel deze praktijk van harte aan. In beter handen kun je als patiënt niet zijn.
Ik heb 2 jaar gelopen met heel veel last van mijn beide schouders. Bij verschillende behandelaars geweest, die het los probeerde te masseren, echter bleven de klachten aanhouden. Tot ik in contact kwam met mevrouw Linda, na twee behandelingen was ik totaal pijn vrij aan de schouders. Ik kan niet anders als lovend zijn, ik heb dit zelf ervaren en zou het iedereen aanraden!
Mijn 6 weken oude baby huilde vanaf de geboorte erg veel. De huisarts gaf aan dat ze last had van een verborgen reflux. Aan de hand daarvan een aantal maatregelen getroffen. Het werd iets beter, maar toch bleef ze veel huilen. Ze had duidelijk nog steeds veel pijn. Uiteindelijk heb ik op eigen initiatief een kinderfysio bij mij uit de buurt gebeld. Die heeft mij meteen doorverwezen naar deze praktijk. Hier werd direct geconstateerd dat haar nekwerveltjes niet in lijn lagen met haar andere werveltjes. Haar nekwerveltjes zijn in 2 bezoekjes op een super voorzichtige en ontspannen manier op hun plek gezet. Mijn baby heeft tijdens beide behandelingen geen kick gegeven. Sindsdien was en is nog steeds mijn baby eindelijk erg tevreden, vrolijk en had ze nog nauwelijks last van haar verborgen reflux! Een erg professionele manueel therapeut met baby's en dus zeker een aanrader wat mij betreft!
Vandaag tweede sessie gehad bij deze fysiotherapie bij de tweede na jaren dat ik bij een fysio ben geweest komt deze als beste uit de bus,foto's tenminste een die niet aait maar echt de problemen aan pakt . Vandaag Dry Needling gehad heb er nu al baat bijnaar na al die jaren met pijn hele opluchting. Helemaal top en het voordeel van deze fysiotherapie dat je na werktijd terecht kunt en zaterdags ook . Kan deze Fysiotherapie bij ieder aanraden is heel goed
Zeer ervaren therapeut. Mv Dijkstra heeft zelfs een diagnose gesteld bij mij, terwijl een orthopeed niet wist wat er aan de hand was. En deze met succes behandeld. Mijn ervaring met haar is zeer positief, en raad haar zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid