facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Karlijn Bleeker

Fysiotherapie Karlijn Bleeker
"Met passie, empathie en enthousiasme werken we samen aan jouw doelen en herstel. Door gebruik te maken van verschillende behandeltechnieken, zoals dry needling, de nieuwste apparatuur High Power Laser Therapie en diverse trainingsmogelijkheden Functional Patterns proberen we het optimale in jou naar boven te halen. Door regelmatig cursussen en opleidingen te volgen blijft onze kennis up to date."
Adres: Hoofdweg 10m, 2908 LC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: +31622320227
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Hoofdweg 10m
Postcode: 2908 LC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spomed Spomed 2 km Ik ben in korte tijd in behandeling bij Martin Baan. Ik ben erg dankbaar voor al zijn...
Dynamis Dynamis 3 km Fijne praktijk, vriendelijke mensen en ik wordt daar altijd heel fijn geholpen!
Fysiotherapie Oostgaarde Fysiotherapie Oostgaarde 4 km Welkom op de facebookpagina van Fysiotherapie Oostgaarde in Capelle a/d IJssel. Onze ...
Fysiosport Capelle Fysiosport Capelle 4 km Er zijn goede fysiotherapeuten aanwezig die je tijdens het sporten kunnen helpen met ...
Handtherapie Nederland Handtherapie Nederland 6 km Zeer ontevreden met de behandeling. 5 oefeningen die ik via YouTube moest doen. Da...
FSfysio Fascinatio FSfysio Fascinatio 7 km Weken met pijn en krachtverlies in mijn arm gelopen. Bij het maken van een afspraak k...
Recensies
Ik ben erg tevreden over de aanpak van Karlijn. Zij probeert de klachten niet alleen op korte termijn te verhelpen, maar ook op zoek te gaan naar de oorzaak, om deze vervolgens aan te pakken. De communicatie verloopt erg prettig en ze neemt echt de tijd om uit te leggen wat ze vaststelt en wat ze eraan gaat doen. Heeft duidelijke oefeningen mee voor thuis en is geïnteresseerd in de progressie.
Bij intake zeer serieus gekeken naar wat nodig was om de lage rugklachten op te lossen. Naast duidelijke oefeningen voor thuis en combinatie met de personal training zeer duidelijke communicatielijnen die erg helpen in een complete aanpak ook aandacht voor de mens en dagelijkse stressfactoren die invloed hebben op de klachten. Zou FysioKB absoluut aan iedereen willen aanraden, zeker in vergelijking met andere fysiopraktijken die gespecialiseerd zeggen te zijn in rubklachten is FysioKB aanzienlijk deskundiger en meer op de oplossing gericht. Binnen 10 behandelingen een zodanig fantastisch resultaat behaald dat ik voorlopig 'wegblijven' kan. Dank!
Een goede, persoonlijke, positieve en professionele benadering. Er wordt goed gekeken naar mijn klachten en ze zorgen ervoor dat je razendsnel van je klachten af bent. Fantastische fysiotherapeuten, zeer prettig in de omgang en hebben groot empatisch vermogen. Absolute aanrader!!
Ontzettend tevreden met de behandelingen van de fysiotherapeuten. Iedere keer weer ben ik ontzettend blij als ik weer een afspraak heb en ben geweest. Ik zou deze praktijk dan ook aan iedereen aanraden!
Fysio KB, heeft mij geholpen om mijzelf weer te zien zoals ik ben, door een spiegel voor te houden heb ik geleerd om tijd voor mijzelf te nemen en aan te geven wat ikzelf wil bereiken. Door alle adviezen op te volgen slaap ik beter, beweeg ik veel meer en ben ik bewuster van mijn voeding "niet vullen maar voeden" was het motto en dat werkt, stapje voor stapje verdwijnen de kilo's en voel ik mijzelf veel beter dan vroeger. Na 8 behandelingen laten ze je niet aan je lot over, maar kan je er altijd terecht voor vragen of een luisterend oor.
Karlijn is een zeer ervaren en doelgerichte fysio die meteen het probleem weet aan te pakken. Echt een aanrader!
Zeer tevreden over de benadering en hulp van zowel Karlijn als Eva. Beide een eigen behandelstijl en om die reden vanuit verschillende perspectieven goed geholpen. Fysio KB heeft me voldoende handvatten gegeven om mee aan de slag te gaan en mijn klachten onder controle te kunnen houden. Erg blij mee.
Zeer goede begeleiding gehad tijdens mijn blessures. De pijnpunten zijn goed behandeld en de thuisoefeningen werden helder en concreet toegelicht. Positieve ervaring bij Karlijn en haar mensen.
Super fijne ervaring bij Karlijn! Nog nooit bij zo’n fijne fysio geweest, ze wist mij vloeiend te begeleiden en uit te leggen wat er precies aan de hand was. Zo werd ik mij gelijk bewust van waarom ik last had en wat ik eraan kon doen. Ik merk nu al zoveel verschil, pas een paar dagen erna. Zit nu veel lekkerder in me vel, heb meer energie en minder pijn. Haar holistische directe aanpak is precies waar ik van hou, heel dankbaar en ik kijk uit naar de verdere groei.
Zeer fijne en vakkundige fysio. Karlijn kijkt niet alleen naar het probleem maar vooral naar de oorzaak. Zo werk je er samen aan om je jezelf goed te voelen in je eigen lichaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid