facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie John

Fysiotherapie John

Info

Door deze Facebook pagina te volgen kom je meer te weten over de huidige inzichten van fysiotherapie en dry-needling.

Geschiedenis

Mijn naam is John Meeuwisse. Sinds juli 2015 ben ik een met trots afgestuurde fysiotherapeut. Uiteraard ben je nooit uitgeleerd binnen de gezondheidszorg en zal je altijd up-to-date moeten blijven.

Door middel van deze Facebook pagina deel ik actuele kennis die bedoelt is voor de zorgverlener (Fysiotherapeut), zorgvrager (patiënt) of voor als diegene die de gezondheidszorg gewoon interessant vindt.

Zelf ben ik actief als ZZP-fysiotherapeut (vandaar de naam fysiotherapie John) en ben ik aangesloten bij diverse fysiotherapie praktijken in regio Zuid-Holland.

Adres: 2665 Bleiswijk
Telefoonnummer: 0634535506
Stad: Bleiswijk
Postcode: 2665



op zoek naar gerelateerd: Fysio Fitality, Fysio Berkel, Fysio Berkel en Rodenrijs Sterrenweg, Sport Fysio Berkel en Rodenrijs, Fysiotherapie Lansingerland, Fysiotherapie Bleiswijk, Fysiotherapie Bergschenhoek, Psychosomatische fysiotherapie Bergschenhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klaas Osteopaat Klaas Osteopaat 954 meter Waanzinnig leuke deskundige Osteopaten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid