facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Jelle Eijzenga

Fysiotherapie Jelle Eijzenga

Info

Door de gespecialiseerde opleiding weten we hoe we uw fysieke klachten moeten behandelen én hoe deze preventief te voorkomen!

Geschiedenis

Door de gespecialiseerde opleiding weten onze (sport)fysiotherapeuten alles over de (sport)blessures en andere fysieke klachten, hoe deze te behandelen én hoe deze preventief zijn te voorkomen.



"Onze praktijk is gestart in 1990 en ondertussen uitgegroeid tot een zeer moderne veelzijdige fysiotherapiepraktijk met een ruime oefenruimte voor revalidatie en medische fitness.Er zijn 9 fysiotherapeuten werkzaam.Ons motto is: Voor uw gezondheid...zijn wij flink gegroeid!!We zijn pluspraktijk voor Achmea / Topzorg van Menzis / 5 sterren voor Zorgverzekeraar De FrieslandBio Energy Stimulation B.E.S.T."
Adres: Prommehôf 3, 9041GH Berlikum
Telefoonnummer: 0518461638
Stad: Berlikum
Route: Prommehôf 3
Postcode: 9041GH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Jelle Eijzenga Dronrijp
Recensies
Al een aantal keer met verschillende blessures bij deze praktijk geweest, altijd fijn en snel vind ik echt een plus punt geholpen! De verschillende therapeuten die ik tot nu toe heb gehad zijn ook allemaal erg vriendelijk en erg kundig!
Hier word je professioneel geholpen, en indien mogelijk binnen 24 uur geholpen. Zeer goede ervaring!
De leukste sportschool van Berlikum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid