facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie In Beweging

Fysiotherapie In Beweging

Info

Welkom op de Facebook pagina van Fysiotherapie In Beweging

Adres: Veldsingel 29, 6581 TC Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024-7504771 (praktijk) 06-16394670 (Lieke) 06-83162733 (Ron)
Stad: Malden
Route: Veldsingel 29
Postcode: 6581 TC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Malden Molenhoek, MMfysio Malden, Fysio Malden Woerkom, Kloosterhof 1 Malden, Fysio Heumen, Fysiotherapie Malden Kerkhof, Kroonsteen Malden, Pilates Malden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medical Training Malden Medical Training Malden 581 meter Promenade 17 6581 BW Malden 024- 358 47 15
The Kettlebell Club Malden The Kettlebell Club Malden 898 meter Welkom! Maak kennis met The Kettlebell Club Malden. Een unieke sportclub waar persoon...
Janneke Borghans Praktijk voor Craniosacraal Therapie Janneke Borghans Praktijk voor Craniosacraal... 1 km Craniosacraal Therapie bij Janneke helpt! Mijn kracht is terug! Het wordt ook nog een...
Recensies
Enorm prettig geholpen met mijn klacht. Lieke kijkt en luisterd goed naar wie ze voor zich heeft en kijkt als coach wat verder dan de gemiddelde fysiotherapeut.
Jaren terug gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Ron. Erg over te spreken.
Dit is eerste keer dat ik een review schrijf en de rede is simpel. Fysiotherapie in beweging heeft me echt geholpen. Ik loop al bijna 10 jaar lang met rugklachten en ben hier voor bij veel praktijken in behandeling geweest. Helaas zonder resultaat. Hierdoor had ik zelf de hoop opgegeven en dacht er mee te moeten leven. Gelukkig had ik het mis!! Ik heb ook anderen mensen door verwezen en zijn allemaal dik tevreden. Met bijzonder dank aan Lieke Oketch, je hebt me echt geholpen!!
Dit is voor mij de eerste keer dat ik zoiets doe. Maar ik kan alleen maar supergoede dingen van deze fysiotherapie zeggen!! Mijn vrouw en ikzelf zinj supergoed behandeld door zowel Ron als Lieke!! Ze hebben ook een luisterend oor voor andere dingen en geven goede adviezen. Wij kunnen iedereen deze fysiotherapie aanraden!!!
Ben prima en snel geholpen aan een geblokkeerde knie. Ga volgende week weer de 4daagse lopen, gelukkig op tijd hersteld dus! Dank je wel Lieke!
Kleine maar fijne Fysiotherapie praktijk, met een prettige sfeer en goede en professionele therapeuten, die kijken naar wat de Cliënt nodig heeft en die flexibel zijn in het maken van afspraken.
Professioneel. Integer. Direct. Oplossingsgericht. Lange termijn. Super praktijk! Hier ben je letterlijk in goede handen!
Een hele fijne en professionele praktijk!!! Kom er wekelijks en dat doet me goed!
Heel prettige behandeling, afspraak op korte termijn
Erg vriendelijke, professionele en vakkundige fysiotherapeut!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid