facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Hoornes

Info

De juiste fysio behandeling die bij u past: fysiotherapie in de praktijk, bij u thuis of online. Plan nu uw afspraak: 071-4032413.

Geschiedenis

Over mij.

=Energiek en eigen.
=Als je maar lang genoeg gewoon blijft word je vanzelf bijzonder (reclame van Klaverblad verzekeringen) maar het lijkt voor mij geschreven!

Na mijn opleiding in 1981 te hebben afgerond heb ik een aantal jaren gewerkt als fysiotherapeut in het toenmalig psychiatrisch ziekenhuis Endegeest. Daar ligt de oorsprong voor mijn belangstelling van de mens achter de klacht.
In 1987 ben ik de huidige praktijk begonnen. Destijds met een maat maar vanaf 2000 ben ik alleen verder gegaan in samenwerking met diverse medewerkers.
In 1995 hebben wij, toen nog als maatschap, een zijsprong gemaakt naar het preventief bewegen
Wij wilden de, relatief gezonde, 30 plusser aan het bewegen krijgen. Een mooie doelstelling waar ik vandaag de dag nog steeds achter sta. In die tijd heb ik geleerd dat fitness zeker geen therapie is maar ook dat therapie geen fitness is!
Bewegen is voor iedereen, dus ook voor mij, erg belangrijk. Ik probeer dan ook mijn lijf en leden soepel en fit te houden. Fietsen is voor mij de manier om het lichaam te trainen en de geest te ontspannen. Daarnaast zijn voeding en levensstijl essentieel bij het onderhouden van een gezonde geest in een gezond lichaam.
Mijn brede belangstelling komt mede voort uit een studie filosofie. Hoewel ik deze studie niet heb voltooid heb ik nog steeds veel interesse voor de drijfveren en motivaties die mensen hebben in het leven.
Via allerlei cursussen in de fysiotherapie heb ik mijn vaardigheden en bekwaamheden uitgebreid. Ik ben echter altijd een generalist gebleven en heb mij nooit willen toeleggen op een specialisme of verbijzondering. Het meest voel ik mij nog verbonden met de Heilgymnast, Masseur. Naar mijn opvatting vormt massage een essentieel onderdeel van de behandeling. Niet alleen spieren en bindweefsel worden beïnvloed maar de hele mens wordt "geraakt".
De mens achter de klacht is net zo belangrijk als de klacht. We zijn als mens immers veel meer dan een verzameling spieren, pezen, botten en gewrichten.
De mens in al zijn hoedanigheden staat bij mij centraal.
Bewegen en oefenen zijn essentieel voor het herstellen van weefsels en het vergroten van belastbaarheid. Toch vindt u in de praktijk geen uitgebreide fitnesszalen waarin in groepsverband wordt geoefend. Therapie is geen fitness en een therapeutische relatie is naar mijn visie altijd 1 op 1.

Adres: Schaepmanstraat 101, 2221 EZ Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-4032413
Stad: Katwijk
Route: Schaepmanstraat 101
Postcode: 2221 EZ


Openingstijden

Maandag: 07:20 - 18:00
Dinsdag: 07:20 - 18:00
Woensdag: 07:20 - 18:00
Donderdag: 07:20 - 18:00
Vrijdag: 07:20 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Sport fysio Katwijk, Fysiotherapeut in Katwijk, Fysio katwijk rug, Fysiotherapie Vitaal, Fysio Zwaaikom, Bob fysiotherapeut, PMC Fysiotherapie, Vitaal team
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manuele Therapie Simone Warmenhoven Manuele Therapie Simone Warmenhoven 2 km Mooie praktijk. Nemen de tijd en leggen alles duidelijk uit. Kan ik zeker aanbevelen.
Recensies
Aardige man en doet zijn werk prima dus daarom kom ik terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid