facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Henk Scholing

Geschiedenis

Fysiotherapie Henk Scholing zit sinds december 2015 op het Vergun 5 te Westervoort. Uiteraard in hetzelfde pand als Cardio-Gym Westervoort.
Als sinds 1992 werken de praktijk en de sportschool nauw samen om de klanten en patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Op het Vergun hebben we drie mooie ruime behandelkamers en een kleine oefenruimte waar we basis oefeningen kunnen trainen. In de sportschool kunnen wij en onze patiënten gebruik maken van alle faciliteiten. Zodoende kunnen we altijd kiezen voor de juiste oefeningen en trainingsvormen.
Dit betekent ook dat patiënten bij ons vaak intensiever en langer begeleid worden . We nemen minimaal een half uur de tijd voor de behandeling, daarnaast maken we een oefenprogramma waar je mee aan de gang kan gaan in de sportschool. Waarbij je continu gecontroleerd op uitvoering en intensiteit.

We vinden dat een Topsportbegeleiding voor iedereen mogelijk moet zijn!

We willen ook graag dat je je bij ons op je gemak voelt, we streven een sfeer na waarin je optimaal aan je herstel kan werken.

Op dit moment zijn we met drie therapeuten:

Henk Scholing, fysio– en manueel therapeut sinds 1990
Arjen Krouwel, afgestudeerd in 2006
Roxanne van de Rhee bij ons werkzaam vanaf 2013.

We werken allemaal met dezelfde visie, maar hebben ook onze persoonlijke specialiteiten. Deze kun je bekijken bij het persoonlijke stuk op de site.

We zijn gespecialiseerd in het onderzoek en behandelen van alle klachten aan spieren, banden, gewrichten. Het zogenaamde musculo-skeletale domein.
Dat zijn bijvoorbeeld:
• Knieproblemen
• Nek- en rugpijn.
• Schouderklachten
• Spierpijn en spierrupturen
• Verzwikte enkel
• Tenniselleboog
• Peesplaat probleem
• Sportblessures
• Hoofdpijn

Daarnaast staat de revalidatie na operaties op een hoog nivo door de uitgebreide ervaring in de topsport.
De mensen die lijden aan kanker is voor ons een belangrijke groep patiënten waarvan we vinden dat die beter begeleid kunnen worden. De afgelopen jaren heeft Roxanne zich daarin gespecialiseerd.

Mocht je klachten of pijn hebben aan het houdings- en bewegingsapparaat maak dan een afspraak.
We onderzoeken of we iets voor je kunnen betekenen. Als we denken dat je beter behandeld kan worden door een collega of specialist zullen we samen met je op zoek gaan naar de beste oplossing!

Bel voor een afspraak: 0618350921

Adres: Het Vergun 5, 6931 KC Westervoort
Telefoonnummer: 0618350921
Stad: Westervoort
Route: Het Vergun 5
Postcode: 6931 KC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Therapeut Westervoort, Het Vergun 5 Westervoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid