facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Functional Lines

Fysiotherapie Functional Lines
"Fysiotherapie Functional Lines is een jonge en dynamische praktijk in de Archipelbuurt te Den Haag, waar er gewerkt wordt met een andere visie! Bij ons kunt u terecht voor fysiotherapie, manuele therapie en actieve oefentherapie. Wat ons uniek maakt is onze vaste functionele werkwijze en kennis omtrent specifieke functionele spierketens waardoor er gerichter en effectiever behandeld kan worden."
Adres: Bonistraat 29 , Den Haag 2585 SZ, NL
Telefoonnummer: 070 204 2321
Stad: Den Haag
Route: Bonistraat 29
Postcode: 2585 SZ



op zoek naar gerelateerd: Ronald Net
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Archipel Fysiotherapie Archipel Fysiotherapie 535 meter Aardige therapeute. Maar behandeling was meer mindfulness dan fysiotherapie. Voor mij...
bbb Den Haag bbb Den Haag 911 meter Luisteren naar je, denken mee...en weten wie je bent. Ik ben heel ziek geweest en doo...
Active Fysio Active Fysio 1 km "Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. Medische fitness."
Fysiopunt Fysiopunt 1 km Ik ben twee keer bij Fysiopunt geweest. Bij de 'intake en screening' stond ik binnen ...
Devilee en Devilee Devilee en Devilee 2 km Fijne ervaring als verpleegkundige. Zij komen in het verzorgingstehuis waar ik werk. ...
Praktijk 28 Praktijk 28 2 km Joost weet met goede en eenvoudige oefeningen, of het los maken van spiergroepen van ...
De Regentes De Regentes 2 km Heel bijzonder een omgebouwd zwembad tot theater midden in een mooi gedeelte van Den ...
Fysiotherapie Praktijk 298 Fysiotherapie Praktijk 298 3 km Goede fysio aardige mensen echt een aanrader
eFysio eFysio 3 km
piPilates piPilates 3 km
Fit Med Fysio Fit Med Fysio 4 km Soms kun je heel veel woorden schrijven om te vertellen hoe je goed je iets vind of h...
Recensies
Functional Lines heeft mij onwijs goed geholpen met mijn klachten. Ik ben de afgelopen jaren al bij verschillende fysiotherapeuten geweest, maar pas na dat ik ben behandeld door Ronald, kan ik echt zeggen dat mijn klachten weg zijn en blijven! Ronald is erg betrokken, gaat uitgebreid op zoek naar waar klachten vandaan komen en past een combinatie van behandeling en oefeningen toe, wat voor mij erg prettig werkte. Daarnaast was hij ook erg flexibel in het maken van afspraken, toen ik een week erg veel pijn had kon ik heel snel tussendoor terecht voor een behandeling. Ik zou Functional Lines zeker aanraden!
Ik ben al bij heel wat fysio's en manueel therapeuten geweest, maar klachten kwamen steeds terug. Nadat ik bij Ronald onder behandeling kwam zijn ze eindelijk over. Heel blij mee. Ik rijd er zonder probleem 45 min voor om.
Fysiotherapeut Ronald helpt mij perfect op weg naar herstel. Ben al met meerdere, verschillende klachten zoals kneuzing schouder, tennisarm en golfarm bij hem geweest. Elke keer goed geholpen zodat ik weer door kan.
Je anders voelen na de behandeling? Waar levensstyle en voeding elkaar ontmoeten als onderdeel van de behandeling voor je klacht? Waar andere fysiotherapeuten niet konden helpen heeft Ronald Net mij van mijn knie en rugklachten afgeholpen. Zijn aanpak is niet traditioneel van aard maar zelfs modern en verfrissend. Ik moet er een eind voor reizen maar heb dat er graag voor over. Ook relaties die ik aanbeveel spreken met lof over zijn aanpak en voelen na een behandeling een duidelijke verbetering in hun klachten. Ik kan Ronald Net van harte aanbevelen als je echt afscheid wilt nemen van je probleem.
Al jaren kom ik bij Ronald, sinds hij zijn eigen praktijk heeft, reis ik naar hem toe. Wat mij vooral in zijn manier van behandelen aanspreekt is dat hij het totaal plaatje bekijkt, niet alleen daar waar de pijn/ blessure zit maar Ronald kijkt verder dan dat, gevolg is dat de behandeling altijd echt effect heeft.Daarnaast is het altijd gezellig, neemt Ronald de tijd voor je en geeft goede oefeningen mee.
Na een mislukte revalidatie van mijn nieuwe knie bij een andere fysiotherapeut ben ik bij Ronald terecht gekomen. Dat wat de vorige therapeut had verpest kreeg Ronald binnen een paar behandelingen weer goed. Ik moest er zelf wel wat voor doen met huiswerkoefeningen maar dat gaf mij juist een goed gevoel omdat ik dan meer grip op mijn eigen herstel had.
Wat een fijne fysio! Een mooie en nette behandel en oefenruimte. Goede behandelingen en de oefeningen die ik hem meegekregen zijn ook goed te doen thuis. Zo werken we samen aan het herstel. =
Ronald is een zeer bekwame fysio die mij goed heeft geholpen met mijn kwaal.
Ivm drukte c.q. Werkgerelateerde stress veel last van mijn rug en nek gehad. Ronald heeft dit met enkele sessies verholpen. Daarnaast adviezen gekregen over een betere zitpositie op de werkplek om het voor de toekomst te voorkomen. Fijne behandeling met persoonlijke aandacht!
Eindelijk ben ik van mijn rugpijn afgekomen. Na jaren vervelende pijn aan mijn rug, super prettig geholpen door Ronald. Dank je wel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid