facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Douma Hilversum - Hilvertshoek

Fysiotherapie Douma Hilversum - Hilvertshoek
"Voor al uw fysiotherapie in Hilversum bent u bij Fysiotherapie Douma aan het juiste adres. Wij hebben maar liefst 4 locaties in Hilversum, waardoor u er altijd één in uw naaste omgeving kunt vinden.Zo zijn wij ook gevestigd aan de Diependaalselaan 197 te Hilvertshoek. Onze openingsdagen zijn van maandag t/m zaterdag. Neem contact op met onze praktijk en u wordt binnen 24 uur geholpen.Bij Fysiotherapie Douma hebben wij op al onze locaties meerdere behandelkamers en oefenzalen.Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, doelmatigheid van zorg, klantvriendelijkheid en gegarandeerd een hoge kwaliteit van behandelen."
Adres: Diependaalselaan 197 , Hilversum 1214 KB, NL
Telefoonnummer: 035 240 0124
Stad: Hilversum
Route: Diependaalselaan 197
Postcode: 1214 KB


Openingstijden

Maandag: 07:00-17:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-17:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-17:00
Zaterdag: 08:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: fysio douma hilvertshoek, fysiotherapie hilversum noord, fysiotherapie hilversum, psychosomatische fysiotherapie hilversum, fysiotherapie hilversum diependaalselaan, fysiotherapie hilversum oude loosdrechtseweg, manueel therapeut hilversum, fysiotherapie zuiderheide
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Douma Fysiotherapie Douma 1 km Zoekt u een fysiotherapeut in Hilversum dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij z...
Recensies
Na div dokters bezocht te hebben, bleek de oplossing bij Frank Mulder te liggen, fantastisch, voel mij nu beter. Goed werk.
Kon snel terecht met mijn klachten, neuritis vestibularis, bij Frank Mulder. Hij is gespecialiseerd in duizeligheid en is gedreven in zijn vak. Hij heeft mij goed geholpen. Echt een aanrader!
Na veel fysio’s afgeweest te zijn als violiste met nekproblemen en rugklachten tijdens mijn tweeling zwangerschap, weet wonderfysio Maaike alles altijd weer heel fijn en snel los te maken!
Zowel door Maaike als Frank geholpen. Fantastisch snel van mijn klachten af en een snelle afspraak kunnen maken.
Fijne vakkundige mensen. Ik heb er veel baat bij gehad.
Ik werd snel en goed geholpen en ben van mijn klachten af! Mooie locatie en fijne medewerkers.
Op aanraden van een kennis naar deze praktijk gegaan. Ik kon snel een afspraak maken en ik werd goed geholpen door mijn fysiotherapeut. Echt een aanrader!
Volgende week de laatste behandeling. Blij dat mijn klachten dan weg zijn. Bedankt Maaike voor je inzet en service.
Mooie praktijk die goede behandelingen geeft. Ze zijn zelfs in de avond tot laat beschikbaar, ideaal!
Ik ben goed en prettig behandeld. Kon snel terecht. Fijn dat er begeleide medische fitness is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid