facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie de Prinsenhof

Fysiotherapie de Prinsenhof

Info

Fysiotherapie de Prinsenhof, een gespecialiseerd team van fysiotherapeuten voor de behandeling van al uw lichamelijke klachten.

Geschiedenis

Onze praktijk is vanaf de opening op 1 oktober 1979 gevestigd geweest aan de Hogeweg 17 te Zandvoort, tegenover de watertoren. Sinds de oprichting van de praktijk zijn wij uitgegroeid tot een maatschap bestaande uit een team waarin alle facetten van de fysiotherapie in de eerste lijn volgens de zogenaamde ‘state of the art’ worden gewaarborgd. Dit gebeurt onder andere door het volgen van masteropleidingen en bijscholing, externe toetsing van auditbureaus, klanttevredenheidsonderzoek en deelname aan de zorgketens in de regio. Dit alles heeft er toe geleid dat wij sinds december 2011 een PLUS praktijk zijn geworden. De kinderfysiotherapie wordt ingevuld door de tevens gecertificeerde en ervaren kinderfysiotherapeuten van de Zuider-Emmakade te Haarlem, waar wij een samenwerkingsverband mee hebben.

Sinds 1 oktober 2007 hebben wij onze deuren geopend aan de Swaluestraat 33, een nieuw, ruim en modern pand, voorzien van een goed uitgeruste revalidatieruimte. Voor afspraken, vragen en andere praktische zaken kunt u terecht bij een van onze secretaresses. De therapeuten worden niet onnodig gestoord en de praktijk is altijd telefonisch bereikbaar. De praktijk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van airco en een minder-validentoilet. Vanwege de centrale ligging van de praktijk hebben wij de mogelijkheid voor onze klanten om gebruik te maken van onze parkeergarage. Voor de deur van de praktijk is een minder-validenparkeerplaats.

Adres: Swaluestraat 33, 2042KA Zandvoort
Telefoonnummer: 023-5712572
Stad: Zandvoort
Route: Swaluestraat 33
Postcode: 2042KA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oefentherapie Zandvoort Oefentherapie Zandvoort 231 meter Oefentherapie Zandvoort voor Oefentherapie en Meer
FysioFit Zandvoort FysioFit Zandvoort 831 meter Een geweldige fysio praktijk, goede service, werkelijk uitstekende uitleg over je be...
Recensies
Al jaren goed geholpen. Ik raad iedereen deze praktijk aan. De beste van Zandvoort
Goede fysio wordt je prettig geholpen zijn van alle markten thuis
Prima behandeling en advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid