facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie De Merk Joure

Fysiotherapie De Merk Joure

Info

Uw specialist in bewegen in Joure en omgeving. 12u per dag geopend!



"Team van 12 therapeuten met ieder hun specialisatie waardoor ieder patiënt de juiste behandeling van een gespecialiseerde therapeut krijgt op de Merk, bij de Merk in Joure."
Adres: De Merk 8, 8501AN Joure
Telefoonnummer: 0513-413337
Stad: Joure
Route: De Merk 8
Postcode: 8501AN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: De Merk fysio, Fysio Joure, Fysio-Actief Joure, Manueel therapeut Joure
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Visser Fysiotherapie Visser 69 meter Hele fijne fysio! Je word er echt gehoord en ze doen er alles aan om je zo goed mogel...
Fysiotherapie Alie Fysiotherapie Alie 504 meter fysiotherapie, medisch trainen, medical tapen, balans training op de bal, sportmassag...
Rugtherapie Degen Rugtherapie Degen 698 meter Iedereen wil kunnen bukken, tillen en lang staan. Geef de moed niet op, u kunt wel de...
Fysiotherapie de Jong te Joure Fysiotherapie de Jong te Joure 1 km Behulpzaam, deskundig en er wordt heel erg met je mee gedacht. Super!
Recensies
Geweldige praktijk. Ik kom al jaren bij Frank, voor verschillende klachten die vooral met rug en nek te maken hebben. Er wordt niet meer behandeld dan nodig is en ik kom er telkens weg met minder klachten. Hij valt op wanneer je met echte bijzonderheden komt zoals ik met een gebroken ruggewervel, hij heeft veel kennis en kan het goed uitleggen. Daarnaast is hij altijd in voor een gesprekje tijdens de behandelingen. Ik kan deze praktijk iedereen aanraden in elk geval wanneer het rug of nek betreft.
Niet met iedere fysio heb je te maken maar Marit en Hilly zijn toppertjes. Altijd in voor een praatje,grapje maar ook serieus hun werk doen.
Ik kan niet over iedere fysiotherapeut iets zeggen. Alleen over Hilly. Dat is een toppertje. Super bekwaam in luisteren en vertalen wat je vertelt in concrete behandeling fue effectief blijkt. Ook nig op leuke manier.
Snel een afspraak kunnen maken. Vlotte diagnose door jonge bekwame fysiotherapeute. Vage klachten omgezet in concrete en gerichte en succesvolle behandeling. Dat is kwaliteit. Oh ja, ze was ook nog erg aardig.
Dit is een hele fijne praktijk! Frank is echt een topper, behandelen ook nooit te lang maar altijd in het belang van de patiënt. Was iedere praktijk maar zo.
Ben er super blij mee. Je wordt geweldig begeleid ben er 4 keer geweest en voel nu al resultaat.
Zeer begripvol en professioneel bij de aanpak van je aandoeningen
Prima begeleiding beter hulp heb ik nog nooit gehad
Gen wachttijden, goede hulpverlening, vriendelijke therapeuten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid