facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie de Marren

Fysiotherapie de Marren

Info

Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, adem- en ontspanningstherapie, neurologie en dry needling.

Geschiedenis

deze praktijk is onderdeel van Fysiotherapie Balk

Adres: 8711 CW Workum
Stad: Workum
Postcode: 8711 CW


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 19:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

Recensies
Altijd prettige behandelingen bij de manueel therapeut, die ook voor langdurige verlichting zorgen. Je klachten worden serieus genomen en daarnaast zijn de fysiotherapeuten erg hartelijk.
Prima Fysiopraktijk! Goede diagnose en daadwerkelijk werkende behandelingen. Open en professionele benadering en ook heel vriendelijk. Ik ben er met verschillende lichamelijke klachten geweest en was er in korte tijd vanaf.
Top praktijk. Ben jaren verkeerd behandeld Bij anderen. Sinds ik hier in behandeling ben weer helemaal als nieuw. Kan het iedereen aanraden.
Ik moet een ster geven om dit te schrijven. Deze praktijk heeft gekozen voor het corona regime. Denkt niet meer aan alle pijnlijdende mensen. Ik kan er niet terecht, ik ben verplicht een niet werkend mondkap te dragen al heb ik een andere mening. Vrijheid van meningsuiting geld bij deze praktijk niet. Succes in de toekomst.
Goede, effectieve en vriendelijke manier van behandelen. Heb er al jaren baat bij!
Echte professional ook blij complexere rugklachten. Breed advies en goed toepasbaar. Uitgangspunt is dat een patient zich niet afhankelijk moet maken en dat is een goede basis vind ik.
Hele fijne & professionele fysio praktijk! Je wordt kundig geholpen.
Gewoon zoals fisio hoort te zijn!
Uiterst effectieve specialisten! Daarnaast zijn ze erg vriendelijk, attent en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid