facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie De Balans

Fysiotherapie De Balans

Info

Voor mensen die gezond en fit oud willen worden bieden wij therapie en trainingen op maat.



"Ons motto is ‘Samenwerken aan pijnvrij bewegen’. Vanaf dag 1 is alles in De Balans er op gericht geweest de gezondheid en welzijn van cliënten duurzaam te verbeteren. Sleutelbegrippen als ‘bewustwording’ en ‘zelfredzaamheid’ geven vorm aan de inhoud van de geboden therapieën en trainingen. Door de jaren heen is het team uitgebreid met fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisatie. Op deze manier heeft De Balans geboden zorg verder te uitgebreid en verbetert. Naast de specialisaties zijn al onze fysiotherapeuten bevoegd om ook algemene fysiotherapieklachten te behandelen."
Adres: Industriepark 5b, 9351 PA Leek
Telefoonnummer: 0594-515 515
Stad: Leek
Route: Industriepark 5b
Postcode: 9351 PA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Balans Leek vacature, De Praktijk Leek, Bekkenbodem Fysiotherapie Roden, Psychosomatische fysiotherapie Zuidhorn, Pijnvrij fysiotherapie, Fysio Oldenoert Roden, Kinderfysiotherapie Roden, Fysiotherapie Goldbergsingel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiopraktijk debalans Fysiopraktijk debalans 0 meter Ben bij Iben in behandeling geweest. Vanaf het eerste moment wist zij de vinger op zo...
Fysiotherapie Goldbergsingel Fysiotherapie Goldbergsingel 551 meter Een fysiotherapeut waar ik graag kom. Waar ik voorheen bij anderen vooral tips kree...
Fysiotherapie Oldenoert Fysiotherapie Oldenoert 595 meter Fysiotherapie Oldenoert : Speelt een rol in beweging!
Fysio yf Fysio yf 1 km
Fysiotherapie Back to Health Fysiotherapie Back to Health 3 km Facebookpagina van Fysiotherapie Back to Health
Recensies
Nadat ik covid had gehad en een half jaar zelf had aangemodderd om te herstellen, lukte dit niet zelfstandig. Ben toen doorverwezen vanuit de huisarts voor fysiotherapie en ben toen bij Debalans terecht gekomen. Kreeg een traject van een half jaar en als het nodig was nog een verlenging van een half jaar. Dat laatste was niet nodig gelukkig. Dit kwam door de goede begeleiding van de therapeuten die mij hadden geholpen. Niet alleen door hun goede kennis en ervaring, maar vooral door te luisteren naar wat er achter een persoon zit en daar therapie op af te stemmen. Ik heb geleerd meer mijn grenzen te bewaken en hoe ik nadat half jaar zelf bepaalde klachten kan herkennen en kan verhelpen. Ik ben hun ontzettend dankbaar voor dat half jaar!
Fijne sfeer , deskundige fysiotherapeuten en een mooi, licht nieuw gebouw. Met mooie, ruimtes waar je wordt behandeld en waar je ook terecht kunt voor long covid problemen. Dan wordt er in een kleine groep4 personen met begeleiding aan je fysiek gewerkt. Een aanrader. Zeer hygiënisch ook.
Ben bij Iben in behandeling geweest. Vanaf het eerste moment wist zij de vinger op zowel de fysieke als de mentale zere plek te leggen. Al na een paar behandelingen voelde ik een sterke afname van de klachten en ben nu klachtenvrij.
Fijne fysio praktijk. Professioneel en kundig. De sfeer is erg goed. Ik kom er al jaren. Bij zowel Iben als Evelien en ben erg tevreden.
Hier ben je in goede handen. Ze kijken verder dan de klacht en helpen je de oorzaak van het probleem te vinden. Zeker een aanrader.
Super mooi gebouw en super vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid