facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Coerver

Fysiotherapie Coerver

Info

Praktijk voor fysiotherapie te Chevremont, Kerkrade

Geschiedenis

Ten eerste binnen de praktijk veelvuldig onderling overleggen en zonodig behandelingen van elkaar overnemen, zodat u altijd bij de fysiotherapeut terechtkomt met de voor u meest geschikte specialisatie. Tevens nemen wij deel aan het Intercollegiaal Overleg Fysiotherapeuten (IOF)

Ten tweede zijn onze behandelmethodes zoveel mogelijk gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek.
Wij participeren al sinds 2004 in het Elektronisch Patienten Dossier Claudicatio Intermittens (EPD). Daar is in 2009 het EPD COPD bijgekomen. Beide EPD's zijn uitstekende handvaten om kwaliteit te controleren en te waarborgen. Tot slot werken wij sinds begin 2010 met ABAKUS om een optimale verslaglegging te waarborgen. De zorgverzekeraars hebben middels een audit ons kwaliteitsniveau als positief beoordeeld.

Ten derde hebben wij een aktief beleid met het oog op opleidingen en specialisaties. U kunt bij ons dan ook terecht voor een scala aan specialisaties, zoals manuele lymfedrainage, behandeling van COPD, behandeling van perifeer arterieel vaatlijden, behandeling met curetape, Dry Needling, Craniofaciale Fysiotherapie, Echografie en EPTE en nog veel meer. Ons streven is om onze kennis zo aktueel mogelijk te houden, te verbreden en te verdiepen.

Verder nemen wij deel aan de Klachtenregeling Fysiotherapie van het KNGF en hebben wij een Privacyreglement

Tot slot zullen wij steeds trachten u actief bij de behandeling te betrekken. Samen met u brengen we het probleem in kaart en zoeken we naar een geschikte oplossing. Dan weet u waarom u thuis of op het werk oefent en hoe u dat moet doen. Dan weet u ook wat u kunt doen of juist laten om de klachten te verminderen of te verhelpen.



"Ten eerste binnen de praktijk veelvuldig onderling overleggen en zonodig behandelingen van elkaar overnemen, zodat u altijd bij de fysiotherapeut terechtkomt met de voor u meest geschikte specialisatie. Tevens nemen wij deel aan het Intercollegiaal Overleg Fysiotherapeuten IOFTen tweede zijn onze behandelmethodes zoveel mogelijk gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek.Wij participeren al sinds 2004 in het Elektronisch Patienten Dossier Claudicatio Intermittens EPD. Daar is in 2009 het EPD COPD bijgekomen. Beide EPD's zijn uitstekende handvaten om kwaliteit te controleren en te waarborgen. Tot slot werken wij sinds begin 2010 met ABAKUS om een optimale verslaglegging te waarborgen."
Adres: Nassaustraat 102, 6463 AW Kerkrade
Telefoonnummer: +31455454567
Stad: Kerkrade
Route: Nassaustraat 102
Postcode: 6463 AW


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Schoutrop Waltmans - MC de Linde Fysiotherapie Schoutrop Waltmans - MC de Lin... 302 meter Een breed aanbod aan fysiotherapeutische zorg met onze hoofdlocatie in MC de Linde en...
Fysiotherapie Schambergen en Schambergen-Maurer Fysiotherapie Schambergen en Schambergen-Mau... 2 km Ik kwam bij Charlotte met vage pijnklachten in mijn benen en bekken, een paar jaar na...
Recensies
Bij Fysiotherapie Coerver staat de patiënt centraal. Er wordt echt zorg besteed aan persoonlijke aandacht, de patiënt staat centraal. Een absolute aanrader!
Super tevreden om hoe ze hier met de mensen omgaan, ze proberen je altijd zo veel als mogelijk op je gemak te stellen en maken ook Altijd weer een gezellig praatje met je
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid