facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Bocholtz

"Welkom bij Fysiotherapie Bocholtz!Een moderne fysiopraktijk in Bocholtz met een jong en dynamisch team dat beschikt over meerdere specialisaties. Hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. Ons team is aangesloten bij de beroepsvereniging KNGF. Ook staan we ingeschreven in het kwaliteitsregister CKR en het BIG register.Als professionals in de eerstelijnsgezondheidszorg zetten wij ons in om onze cliënten te helpen hun levenslange streven naar gezondheid, fitness en welzijn te hervatten."
Adres: 14 Paters Plein, 6351 EW Bocholtz
Telefoonnummer: +31455442122
Stad: Bocholtz
Route: 14 Paters Plein
Postcode: 6351 EW


Recensies
Alleen maar Toppers. Kundig , betrokken en bijzonder aardig. Therapeuten halen het beste bij je naar boven. Revalideren, sporten, ook aanrader. Iedereen die er sport heeft respect vd ander , er wordt een praatje gemaakt, gelachen. Pijn of geen pijn, elkaar aanmoedigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid