facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Beweeg en Ontspan

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan

Info

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan staat voor balans. Balans in bewegen, balans in ontspannen en balans tussen bewegen en ontspannen.

Geschiedenis

Mijn naam is Maaike en ik ga u fysiotherapeutisch helpen om van uw klacht(en) af te komen en om beter in balans te komen met uw klacht(en). Naast mijn enthousiasme en mensenkennis, heb ik jarenlange ervaring als fysiotherapeute in het HagaZiekenhuis op diverse afdelingen. Neurologie (hernia, herseninfarct, zenuwuitval) en oncologie (alle vormen van kanker) zijn mijn specialismen, maar dankzij het doorlopen van vele diverse cursussen in de fysiotherapie kan ik u op alle fronten helpen uw klacht(en) te reduceren of op te lossen.
Mijn unieke behandelwijze waarbij ik gebruik maak van bewegen (personal trainging), ontspanning (massage) en fysiotherapie en u hiermee laat inzien en voelen hoe u de balans kunt krijgen en houden tijdens uw werk en privé in samenwerking met uw klacht(en), maakt dat u zich bij mij op uw gemak voelt, open kunt zijn en ik u daardoor allround kan helpen.

Adres: Cypresgroen 22, 2718 EL Zoetermeer
Telefoonnummer: 0616132290
Stad: Zoetermeer
Route: Cypresgroen 22
Postcode: 2718 EL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juno en Jupiter Juno en Jupiter 786 meter Juno en Jupiter Stoelmassage
OwerCare NL OwerCare NL 3 km Zeer onprofessionele instelling. Dat ze het recht hebben thuiszorg te verlenen is onb...
In Beweging In Beweging 3 km Als ziekenhuiszorg niet meer nodig is, maar naar huis gaan is nog niet mogelijk, dan ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid