facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio073

Fysio073

Info

Fysio073 richt zich met name op fysiotherapie en manuele therapie waarbij kwaliteit, snel herstel en persoonlijke aandacht belangrijke kernwaarden zijn.

Geschiedenis

Fysio073 richt zich met name op algemene fysiotherapie en manuele therapie waarbij kwaliteit, snel herstel en persoonlijke aandacht belangrijke kernwaarden zijn. Wij zijn gevestigd in SWITCH180club aan de Sassenheimseweg in Berlicum.

Naast de algemene aandoeningen van het bewegingsapparaat zijn wij gespecialiseerd in nek- en rugproblematiek, herstel van sportblessures en revalidatie na operatie van bijvoorbeeld knie of heup. De behandelend therapeuten hebben daartoe specialisatiestudies gedaan op het gebied van wervelkolom gerelateerde klachten (manuele therapie), medical taping en Dry Needling

Omdat we deel uitmaken van sportcentrum SWITCH180club kunnen we beschikken over hoogwaardige cardiofitnessapparatuur en oefenruimte(s) waar u onder onze fysiotherapeutische begeleiding 1 op 1 of in groepen uw trainingsschema kunt doorlopen.



"Fysio073 richt zich op algemene fysiotherapie, manuele therapie, kaakfysiotherapie en dry needling waarbij kwaliteit, snel herstel en persoonlijke aandacht belangrijke kernwaarden zijn. Wij zijn gevestigd in SWITCH180 Fitness Club aan de Sassenheimseweg in Berlicum.Naast de algemene aandoeningen van het bewegingsapparaat zijn wij gespecialiseerd in nek- en rugproblematiek, kaakklachten, herstel van sportblessures en revalidatie na operatie van bijvoorbeeld knie of heup. De behandelend therapeuten hebben daartoe specialisatiestudies gedaan op het gebied van wervelkolom gerelateerde klachten manuele therapie, medical taping, en dry needling."
Adres: Sassenheimseweg 56, 5258 HL Berlicum
Telefoonnummer: 073 5036184
Stad: Berlicum
Route: Sassenheimseweg 56
Postcode: 5258 HL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: NEI therapie Berlicum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik geniet hier mijn behandeling bij Anita Oskam en zij is echt een topper in de behandelingen met betrekking tot gewrichten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid