facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio van Muiden

Fysio van Muiden

Info

Het doel van mij is om jou te helpen snel klachtenvrij, sterker en fitter te worden. Ik bied jou een geïntegreerde aanpak van (sport)fysiotherapie en revalidatietraining.



"Het doel van mij is om jou te helpen snel klachtenvrij, sterker en fitter te worden. Daarbij geloof ik dat een combinatie van hands on behandelen en doelgericht trainen voor jou het beste resultaat oplevert. Ik bied jou een geïntegreerde aanpak van sportfysiotherapie en revalidatietraining."
Adres: Ossenmarkt 6, 1398 AP Muiden
Telefoonnummer: +31642214722
Stad: Muiden
Route: Ossenmarkt 6
Postcode: 1398 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysio- en Manuele Therapie C.M. van der Horst Fysio- en Manuele Therapie C.M. van der Hors... 676 meter www.therapievanderhorst.nl
Recensies
Erg tevreden, onder begeleiding van Remco en Dirk, aan het revalideren van mijn heupoperatie. Met hun prettige aanpak voel ik me steeds sterker, fitter en blijer worden. Hartelijk dank, meedoen, alles weer kunnen, hoe belangrijk is dat!
Remco en Dirk zijn beiden bevlogen met hun vak: beiden professionals die zeer klantgericht werken en fysieke problemen in mijn geval een zwakke rug bij tijd & wijlen vanuit het geheel benaderen. Zeker aan te raden!
Super fijne vriendelijke ondersteuning, kennen hun vakkennis en service met een smile! Zoals je graag langs komt, ook al mankeer je niets!
Super fysio, je wordt goed geholpen. Daarnaast kan je er ook goed voor jezelf sporten, alles wat je nodig hebt is er te vinden. Ze maken een mooi schema voor je en helpen je bij de oefeningen!
Zeer tevreden, gelukkig geen zware blessure maar wel doeltreffend geholpen en snel weer de draad kunnen oppakken met hardlopen
Hele fijne fysio. Kijken niet alleen naar je klacht, maar naar het totaal plaatje. Zeker een aanrader.
Vakkundige hulp en toegankelijk. Kent het lichaam, zoals je van een goede fysio mag verwachten.
Aandacht, geduld, aanmoediging, en begrip. Als je wil trainen en conditie opbouwen na operatie of blessure!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid