facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio Toet - Meppel

Fysio Toet - Meppel

Info

Fysio Toet

Geschiedenis

Sinds Juni 2012 heb ik, Hendrina Westerink-Toet, Fysio Toet opgestart.
Fysio Toet is gevestigd in het sportcentrum : Pure Power Gym aan de Industrieweg 11 in Meppel

Door de goede samenwerking tussen sportschool en deskundig begeleiding kan de beste behandeling en/of revalidatie gegeven worden.

Daarnaast sta ik bij het KNGF , BIG en CKR geregistreerd zodat u als patient er van verzekerd bent dat in mijn praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.

Adres: bouwkamp 4, 7943 HK Meppel
Telefoonnummer: 0644539842
Stad: Meppel
Route: bouwkamp 4
Postcode: 7943 HK


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 18:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Vrouwen Fysio Meppel, Haverstuk 44 Meppel, Mama fit Meppel, ZwangerFit Meppel, Bandenpijn fysio
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrouwen Fysiotherapie Meppel Vrouwen Fysiotherapie Meppel 0 meter Hendrina is een deskundige en ervaren fysiotherapeut, gespecialiseerd in bekkenbodemk...
Fysiotherapie De Commissaris Fysiotherapie De Commissaris 2 km Hele fijne praktijk met deskundige fysiotherapeuten. Mijn moeder is erg tevreden over...
Prima Life Fysiotherapie & Fitness Prima Life Fysiotherapie & Fitness 2 km Fysiotherapie & Fitness
The Primal Movement The Primal Movement 3 km Met passie en volle inzet helpt Lars jou je doel te behalen. Niet alleen tijdens de w...
Lifestyle Center Meppel Lifestyle Center Meppel 3 km Fijne sportschool met een top sfeer.
Fysio Chris Fysio Chris 4 km Aanrader als je een goede manueel therapeut zoekt. Aantal behandelingen nu gehad en b...
Recensies
Ik ben bij Hendrina geweest voor zwanger/moederfit en fysiotherapie na de bevalling. Ze heeft super veel kennis over het vrouwlichaam en specifiek rondom zwangerschap en herstel na bevallen. Hendrina heeft me in de individuele behandeling erg goed geholpen. De groepsbegeleiding om het sporten na de bevalling weer op te pakken is ook heel fijn. Hendrina weet precies wat wel/niet kan, geeft hierin goede en ook individueel afgestemde adviezen. Ze creëert veiligheid en vertrouwen in het contact. Aanrader!
Super fysio en coach! Via de verloskundige kwam ik in contact met Hendrina. Ze heeft mij door middel van een coachingstraject goed geholpen om de periode na mijn eerste bevalling helaas niet de verwachte roze wolk een plek te geven. Hier haalde ik waardevolle inzichten en praktische tips uit. Nu bij zwangerschap twee volg ik met veel plezier de Zwangerfit. Na de bevalling ben ik zeker van plan om dit door te zetten bij de Mamafit en/of small group training
Hendrina is echt een vakvrouw met veel kennis voor en na de zwangerschap! Was doodsbenauwd voor de bevalling en heb dus ook een voorlichting voor bevallen gedaan en ik ging daarna echt vol vertrouwen van mijn eigen lichaam de bevalling tegemoet! En de zwangerfit/mamafit zijn ook zeker een aanrader fit de bevalling in en fit de bevalling uit!
Ik beveel fysio Toet aan wanneer je zwanger en/of bevallen bent voor fysieke training, cursus rondom de bevalling en bekkenbodem plus diastase check. Hendrina is zeer professioneel en heeft veel kennis over alles omtrent een zwangerschap. Naast goede trainingen die op maat worden gegeven, zijn de lessen ook gezellig en leuk! Dankzij Hendrina de bevalling vol vertrouwen in gegaan met een fit lichaam en post partum nog aan het werk naar verder herstel.
Ik ben enorm geholpen door Fysio Toet. De zwanger fit lessen zijn erg leuk en nuttig. Er wordt opgelet op de individuele niveaus en zwangerschapskwaaltjes. De begeleiding is echt afgestemd op zwangeren.
Ik kwam eerst bij Hendrina voor 'gewone' fysio. Dat was al heel fijn en goed. Toen ik zwanger werd heb ik bij haar zwanger&fit gedaan wat ontzettend leuk en vooral waardevol was ter voorbereiding op de bevalling en daarna! Hiernaast dacht ze echt met mij mee toen ik klachten kreeg aan mijn ribben tijdens de laatste weken van de zwangerschap en heeft ze me goed geholpen! Echt een aanrader!
Kundige fysiotherapeut die veel weet van het vrouwelijke lichaam en breder kijkt dan alleen de pijnlijke plek. Ook de sportlessen zijn afwisselend en gericht op opbouwen van spieren etc.
Erg fijn om met Hendrina te sporten gedurende je zwangerschap en na de bevalling. Veel kennis over het zwangere en herstellende lichaam en een fijne persoonlijke begeleiding.
Bij Fysio Toet de theorielessen zwangerschapscursus gedaan. Prettige en informatieve lessen waardoor je de cursus met een zekerder gevoel over de aankomende bevalling afsluit! Zeker een aanrader als je een zwangerschapscursus zoekt.
Hendrina is heel kundig in haar vak ! Ze neemt de tijd voor je en past zich aan, aan wat jij nodig hebt. Ze zet alles op alles om jou ‘tevreden’ naar huis te laten gaan en dan niet uit eigen belang .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid