facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio Steve

Fysio Steve

Info

Dé praktijk voor fysiotherapie die u, middels een methodische aanpak, écht verder helpt!



"Welkom bij Fysio SteveFysiotherapie Nieuwegein / VreeswijkDé praktijk voor fysiotherapie die u, middels een methodische en persoonlijke aanpak, écht verder helpt!Fysiotherapie Dryneedling Massage Sport Revalidatie TapingRelax – Get fit – Move better"
Adres: Nijverheidsweg 9F, 3433NP Nieuwegein
Telefoonnummer: +31 6 24192523
Stad: Nieuwegein
Route: Nijverheidsweg 9F
Postcode: 3433NP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OCA Nieuwegein OCA Nieuwegein 556 meter Ik heb een erg fijne en goede begeleiding gehad van het multidisciplinair team. Er we...
Nederlandse Obesitas Kliniek Nederlandse Obesitas Kliniek 2 km "De Nederlandse Obesitas Kliniek in Nieuwegein helpt mensen met overgewicht om o...
KMI Home Care KMI Home Care 2 km Aardige medewerksters en goed advies en uitleg voor hetgene waar je voor komt.
Recensies
Bij Fysio Steve heb ik een deel van mijn revalidatietraject doorlopen. De therapeut stond open voor communicatie met eerdere en volgende behandelaars. Wat gezien de complexiteit van mijn breuk en nieuwe vorm van revalideren erg prettig was. Het trainen was heel fijn op de locatie en ik ben goed vooruit gegaan. Het laatste stukje revalidatie maak ik i.v.m. verhuizing bij een andere instelling af.
Na meer dan 2 jaar met migraine klachten te hebben rondgelopen en talloze onderzoeken in het ziekenhuis, heb ik besloten om een goede fysiotherapeut te zoeken om de klachten iets te verlichten. Steve heeft samen met mij een plan van aanpak gemaakt die na enkele weken al resultaat gaf. Niet alle behandelingen zijn even fijn maar wel effectief. Mijn hoofdpijn is niet volledig verdwenen maar zeker met 90% minder. Ik ben Steve dankbaar voor wat hij voor mij heeft betekend.
Via Google terecht gekomen bij Fysiosteve en ik kon vrij snel terecht. Na een korte analyse door Steve is hij begonnen met de behandeling. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en hebben mij ook goed geholpen. Daarnaast heeft hij ook laten zien hoe ik mijn rug, doormiddel van sporten, goed kan trainen zo dat de klachten beperkt blijven. Ik zal iedereen Fysiosteve aanraden!
Na een jaar met een gescheurde hamstring te hebben gelopen bij een andere fysiotherapeut, op aanrader van mijn broer gegaan naar fysio steve. Hij wist het probleem goed te analyseren en ging middels kracht/duur training mijn blessure verhelpen. Stefan denkt goed mee, is flexibel in afspraken maken, kortom: Aanrader!
Steve is betrokken, professioneel, gedreven en ontzettend kundig. Hij verzorgt niet alleen een op maat gemaakt behandeltraject maar helpt ook nieuwe blessures te voorkomen/vermijden met zijn specifieke behandelmethodes. Hij heeft mijn heupblessure binnen een paar maanden opgelost terwijl ik daarvoor al meer dan een jaar andere therapeuten gezien had. Zijn flexibele openingstijden zijn daarbij ook nog eens een groot pluspunt! Ik kan me geen betere fysiotherapeut indenken.
Na een jaar dag in dag uit last te hebben van mijn onderrug en bekken ben ik via via terecht gekomen bij fysio Steve. Hij heeft naar mijn klachten geluisterd waardoor ik in een paar maanden tijd geen klachten meer had. Een erg kundige fysio en ook nog een goeie vent! Ik raad iedereen hem aan!
In één jaar had ik mijn pols gebroken en een blessure aan mijn knie. Ik baalde enorm, omdat ik graag sport. Stefan voelde dat heel goed aan en heeft mij op een hele deskundige manier geholpen, maar had ook oog voor mijn ongeduld om snel weer op het veld te kunnen staan. Naast zijn deskundigheid, geeft Stefan ook een vertrouwd gevoel. Ik kan nu weer alles doen, maar bij twijfel kan ik hem altijd benaderen. Zo'n fysio wens je iedereen toe!
Na een lange tijd met een schouder blessure gelopen te hebben en meerdere fysios hebben gehad bij steve terecht gekomen, bij de eerste intake wist steve eigenlijk al wat het probleem was. Me houding. Na de eerste intake al een paar zeer goede tips en behandeling al 70% minder last. Wat steve ook een fijne fysio maakt is dat het niet de doorsnede saaie fysio is en ook van humor houd! Zeer tevreden !
Ik ben met klachten aan mijn hand en pols naar Fysio Steve gegaan. Dit bleek uit mijn schouder en nek te komen. Stefan heeft mij op verschillende manieren behandeld massage, tape, dry needling met goed effect. Ook kreeg ik goede oefeningen en tips mee om deze klachten in de toekomst te voorkomen. Fijn dat hij zo flexibel is in het maken van afspraken!
Ik ben voor revalidatie voor rugklachten bij Fysio Steve terecht gekomen. Door een goede combinatie van behandeling en krachttraining ben ik in 2 maanden tijd sterker en klachtenvrij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid