facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio Plaza Scheemda

Fysio Plaza Scheemda

Info

Fysio Plaza Scheemda, Fysiotherapie binnen onze sportschool met mogelijkheden voor medisch trainen, preventieve cursussen, groepslessen en fysiotherapie



"In onze praktijk helpen we mensen bij de behandeling van hun fysieke klachten. Fysio Plaza Scheemda is gevestigd op de Eextahaven 3: Lutkelant 2, 9679 VE te Scheemda. Dankzij het grootte aanbod aan apparatuur en ruime omgeving waarin we te werk gaan zijn we in staat om op een efficiënte manier uw klachten te verhelpen, of te verminderen.We zijn bereikbaar op: [email protected] of 0597-592157"
Adres: Lutkelant 2, 9679 VE Scheemda
Telefoonnummer: 0597-592157
Stad: Scheemda
Route: Lutkelant 2
Postcode: 9679 VE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportschool Scheemda/ KISS BV Sportschool Scheemda/ KISS BV 18 meter Een ideale sportschool om te sporten
Fysiofit Steeman Fysiofit Steeman 3 km Zeer kundige praktijk op gebied van sportblessures
Fysiotherapie G. Mulder Fysiotherapie G. Mulder 3 km Medewerkster is vriendelijk, professioneel en weet wat ze doet.
Praktijk Gaby Kletter Praktijk Gaby Kletter 3 km Goed geholpen, bedankt Gaby!
Recensies
In de afgelopen jaren met verschillende klachten behandeld door Laura, waaronder revalidatie na een operatie en bij schouderklachten. De behandeling heb ik als zorgvuldig, professioneel en veelzijdig ervaren. Waarbij Laura met mij in gesprek ging over de behandelopties. Naast fysiotherapie o.a. ook dryneedling en tapen toegepast. En wat ik heel fijn vond: oefeningen die je naast/na de behandeling zelf kunt doen om je herstel te bevorderen/borgen. Deze worden goed uitgelegd en kunnen geoefend worden in de sportschool zodat je ze echt goed leert uitvoeren.
Ik ben meerdere keren bij Laura onder behandeling geweest. Ik kan zelf altijd moeilijk de juiste plek aangeven waar de pijn zit, Laura vind deze wel, en na een aantal behandelingen is het probleem vaak. Opgelost. Ik kan Laura zeker adviseren als fysiotherapeut.
Al verschillende keren gebruikt gemaakt van de expertise van Laura en altijd met een goed resultaat. Een groot voordeel is dat ze in de sportschool gevestigd is en ook als je aan het sporten bent je advies kan geven. Ook nooit het gevoel gehad dat ze je extra behandelingen wil geven, omdat je ze toch in je pakket hebt.
Heel goed. Laura is een fijne fysiotherapeut die mij goed heeft geholpen. Laura heeft mij stabiliteit oefeningen aangeleerd en dry needling toegepast. Ik vind het heel fijn dat de fysio in de sportschool zit.
Laura luisterd aandachtig naar de klachten waar je mee rondloopt. Destijds als fijn ervaren en iemand die goed kracht zet tijdens het masseren, dit was erg prettig.
Zeer goede ervaringen met de fysiotherapeut Laura te Bokkel. Fijn dat de sportschool wordt gebruikt om te oefenen.
Waardeloos. Ze doet bij elke klacht hetzelfde namelijk zachtjes wrijven, dat kan ik zelf ook wel. Ze heeft me nergens vanaf geholpen. Lijkt wel of ze geen idee heeft waar ze mee bezig is. Heb nu een andere fysio en wat een verademing, en snel van de klachten af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid