facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio Haayen

Fysio Haayen

Info

Fysio haayen is een fysiotherapie praktijk te monster.



"Het team van Fysio Haayen heet u van harte welkom op deze website. Er is veel informatie te vinden over de praktijk en allerlei zaken die betrekking hebben op fysiotherapie.In de praktijk zijn twee speciale behandelruimtes ingericht die aan alle eisen voldoen. Mensen kunnen zowel met verwijzing als zonder verwijzing door Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie behandeld worden. Er zijn contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat alle behandelingen bij Fysio Haayen vergoed worden door de verzekeraar mits u voor fysiotherapie verzekerd bent.Wij kennen geen wachtlijst voor fysiotherapie dus u kan binnen enkele dagen geholpen worden. Wij hopen u graag in onze praktijk te ontmoeten."
Adres: molenstraat 97A, 2681 BP Monster
Telefoonnummer: 0174248100
Stad: Monster
Route: molenstraat 97A
Postcode: 2681 BP



op zoek naar gerelateerd: Rosalie den Hoedt, Bekkenfysio Monster, Fysio Mol, Quinty van den Berg fysiotherapie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Kirsten Verdel Fysiotherapie Kirsten Verdel 776 meter "Fysiotherapeut"
Recensies
Hele fijne fysio! Kwam zonder problemen fysio aan huis geven vanwege been in het gips en zwangerschap. Denkt goed met je mee in oplossingen en een luisterend oor. Moderne praktijk die goed en makkelijk bereikbaar is. Zeker aan te raden!
De fysiotherapeuten zijn zeer kundig en vriendelijk. Afspraken zijn snel te maken en ze zijn altijd op tijd. Mooie rustige moderne praktijk die goed te bereiken us en gratis parkeren voor een deur. Ze weken met alle moderne middelen en gied uitgeruste apparaten. Goede uitleg met extra online tools erbij zodat je die je thuis via de app kunt blijven oefenen. Ze hebben mij geholpen bij rug/nekklachten. Een been en knieblessure en helpen mij momenteel te herstellen van longcovid-19 want heel goed gaat. Ik raad iedereen deze praktijk aan.
Ik kom al jaren bij deze Fysiotherapeut praktijk. Er is Altijd snel plek als er iets is. Ze luisteren goed en denken mee. Voel mij altijd welkom. Voor verschillende klachten kon ik terecht. Van een hernia, spannings klachten in nek,schouder en hoofd, ademhalings oefeningen, in tapen en oefeningen voor thuis. In de praktijk kan je ook oefeningen doen op de apparaten die er staan. Ik ben zeer tevreden over deze Fysiotherapeuten praktijk.
Zeer professionele fysiopraktijk!!! Kom hier al jaren indien nodig en iedere keer weer naar volle tevredenheid. Het is schoon geheel corona proof , de therapeuten super vriendelijk, goeie afspraken, mooie oefenruimte en de klacht wordt op de juiste manier behandeld. Gewoon een top praktijk !
Zeer professionele maar bovenal vriendelijke fysiotherapeuten hier werkzaam, prettige sfeer in de praktijk. Werd zeer op mijn gemak gesteld, klachten werden serieus genomen wn goed behandeld. Zeker een aanrader, met name voor spierspanning klachten!
maandag 2 september kwam ik de fysio binnen met een tennis arm en een golfarm. tennissen kon ik niet meer elke slag die ik maakte deed pijn. afgelopen vrijdag 11 oktober was de laatste behandeling. in 6 weken tijd van mijn tennis arm en golfarm af.
Zeer goede praktijk! Erg tevreden met de persoonlijke aandacht tijdens de behandelingen, de klachten in mijn rug zijn volledig verdwenen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid