facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio Four

Fysio Four

Info

Bij FysioFour hebben we als doel u zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen.



"FysioFour is de praktijk voor fysiotherapie waar we u zo snel mogelijk klachtenvrij krijgen. Dat betekent dat u snel bij ons terecht kunt, wij u effectief behandelen en gebruik maken van de laatste technieken en inzichten om het behandelproces te bespoedigen."
Adres: marsstraat 3, 4007 LN Tiel
Telefoonnummer: 0344-622759
Stad: Tiel
Route: marsstraat 3
Postcode: 4007 LN


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 20:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie De Gravin, Kaaktherapie, Dry needling Tiel, Shockwave therapie Tiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderfysio Tiel Kinderfysio Tiel 2 km Bij Kinderfysio Tiel is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding voor...
't Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie 't Centrum Fysiotherapie en Oedeemtherapie 3 km Fysiotherapiepraktijk voor Algemene Fysiotherapie, Oedeemfysiotherapie, Fysiotherapie...
ToThePoint ToThePoint 4 km Anco heeft mijn moeder begeleidt tijdens de eerste dagen van haar verblijf in een zor...
Anatomic Sitt Nederland BV Anatomic Sitt Nederland BV 5 km AnatomicSitt heeft vele jaren ervaring en zeer veel kennis met betrekking tot het opl...
Recensies
In geval van een blessure kunnen mijn gezinsleden en ik kunnen altijd snel terecht bij Mark en zijn team. Na een gedegen analyse van het probleem wordt er meteen een behandeling gestart. Voor thuis krijgen we oefeningen mee die goed uitvoerbaar zijn. De praktijk is dichtbij, netjes en effectief ingericht. De behandelaars zijn prettige mensen en tonen veel begrip voor de client.
Mijn schouderklachten opgelopen door een sport blessure, heeft Mark Doeland na een aantal sessies er voor gezorgd dat ik pijn- en klachtenvrij ben. Mark weet wat hij doet en er is altijd een fijne sfeer in de praktijk.
Zowel voor als na mijn knie-operatie ben ik uitstekend begeleid. De vriendelijkheid en expertise zijn in overvloed aanwezig. Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn revalidatie, wat ik zelf erg mooi vind want een revalidatie is nooit leuk.
Mark Doeland is een kundige fysiotherapeut die ook oog heeft voor de menselijke kant van een blessure. De praktijk ziet er altijd netjes en hygiënisch uit en is goed bereikbaar.
Ben geweldig geholpen tijdens mijn revalidatie. Elke sessie verliep met de aandacht en precisie die een goed herstel nodig heeft. Eerste klas professionals! Nu kan ik weer lekker gaan voetballen!
Eens in de zoveel tijd heb ik klachten. Ik kan altijd vrij snel terecht en na enkele behandelingen kan ik er een tijd tegenaan. Daarnaast zijn ze bij FysioFour vriendelijk en kundig.
Praktijk met prima en zeer breed opgeleide fysiotherapeuten, prettige sfeer, geen wachtlijsten maar bij acute klachten is altijd op korte termijn een afspraak mogelijk.
Fantastische fysiotherapeuten op meerdere vlakken. Hebben mij al meerdere keren snel van mijn problemen afgeholpen. Goede sfeer en gedreven om je weer snel actief te krijgen. klasse, aanrader!
Vakkundig volk, goed onderling overleg en voldoende expertise. Serieus bij elke klacht en grondige analyse. Aan te raden voor alle problemen!
Top praktijk! Ik kon ontzettend snel terecht en Mark & Luc hebben heel erg met mij mee gedacht qua oplossingen. Ben ontzettend blij! Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid