facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio de Varen

Fysio de Varen

Info

Kleinschalige en persoonlijke praktijk gelegen in een woonwijk met parkeergelegenheid op 20 meter loopafstand en op eigen terrein. Ruim 17 jaar ervaring met specialisatie in dry needling, sport fysiotherapie en revalidatie na operatie's.

Geschiedenis

Kleinschalige en persoonlijke praktijk gelegen in een woonwijk met ruime parkeergelegenheid op 20 meter loopafstand en op eigen terrein. Ruim 17 jaar ervaring met specialisatie in dry needling, sport fysiotherapie, complexe schouderblessures, nieuwe knieën, heupen en kruisbandreconstructies. Maar ook voor versleten rug en nekklachten bent u bij ons aan het juiste adres. De moderne en frisse uitstraling zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt, van jong tot oud, sportief of minder sportief. Ook is er een oefenruimte aanwezig waar getraind wordt. Deze ruimte wordt ook voor fysio sport gebruikt.



"Kleinschalige en persoonlijke fysiotherapie praktijk gelegen in een woonwijk met ruime parkeergelegenheid op 20 meter loopafstand. Ruim 17 jaar ervaring, met specialisatie in dry needling, sportfysiotherapie, complexe schouderblessures, nieuwe knieën, heupen en kruisbandreconstructies. Maar ook voor versleten rug en nekklachten bent u bij ons aan het juiste adres. De moderne en frisse uitstraling zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt, van jong tot oud, sportief of minder sportief. Ook is er een oefenruimte aanwezig waar getraind wordt. Deze ruimte wordt ook voor fysio sport gebruikt. Voor meer info kunt u contact opnemen via de website of kom gewoon vrijblijvend langs.Vriendelijke groet,Fysio de Varen"
Adres: Varenstraat 59, 3765 WK Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 035 6018657
Stad: Soest
Route: Varenstraat 59
Postcode: 3765 WK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrum voor Fysiotherapie Soest Centrum voor Fysiotherapie Soest 1 km Professionele behandeling fijne praktijk fijne mensen Via deze praktijk hernia weer i...
Lijf & Visie Lijf & Visie 1 km Een vooruitstrevende praktijk met oog voor het individu, waar kwaliteit, toekomst, be...
Annelieke Janssen Fysiotherapie, Manuele Therapie en Training Annelieke Janssen Fysiotherapie, Manuele The... 2 km Annelieke is een zeer bevlogen en deskundig therapeut, die veel oog heeft voor de men...
Recensies
Super fijne Fysio! Viyai legt goed uit watvoor behandeling hij gaat toepassen en waarvoor. Hij heeft veel ervaring en kennis over verschillende gebieden en technieken. Daarnaast staat hij open voor een kletspraatje! Zeker aan te raden.
Ontzettend kundige en doortastende behandeling gehad. Waar anderen niet gelijk tot een juiste diagnose kwamen, wist Fysio de Varen Soest gelijk ‘de vinger op de juiste plek’ te leggen. Er wordt goed naar je geluisterd en de behandelaar wist een comfortabele sfeer te creëren. Ik zou het een ieder aanraden.
Vijay is een professional, weet waar hij het over heeft en blijft zich ontwikkelen op het gebied van fysiotherapie. Hij stroopt de mouwen goed op, pakt aan en biedt genoeg hulp bij het verder thuis oppakken van oefeningen.
Er is laagdrempelig en makkelijk contact op te nemen. Het is een fijne fysiotherapeut die de behandeling in overleg doet. Als u een goede fysiotherapeut zoekt is het zeker aan te raden om een afspraak bij hem te maken.
Kan goede gesprekken houden en vind het fijn hoe alles uitgelegd wordt over hoe je moet sporten en hoe het menselijk lichaam in elkaar zit.
Fysiotherapeut Vivay luistert goed & gericht waar ik de klacht heb van mijn lichaam en behandeld dit gericht. Super fijn
Onlangs ben ik wat langer behandeld door Viyai, waar ik erg tevreden over ben. Ik ben heel kundig behandeld. Viyai weet echt waar hij over praat, ondervindt snel en verhelpt de klacht door behandeling. Tevens geeft hij erg goed advies. De sfeer is fijn. Ook ziet de praktijk er goed en schoon uit. Niet geheel onbelangrijk =
Ik ben heel tevreden.Professioneel en goede fysiotherapeut.
Heel goede behandeling luistert goed
Vijay is een erg gezellige en goede fysiotherapeut die mij niet alleen heeft geholpen met mijn knie weer sterk krijgen na een ongeluk, maar ook mijn schouder weer los heeft gekregen zodat ik mijn sport weer fijn en zonder pijn kan beoefenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid