facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio Centrum Zaanland

Fysio Centrum Zaanland

Info

Fysio Centrum Zaanland is dé fysiotherapeut in de Zaanstreek met praktijkruimte binnen de muren van het Zaans Medisch Centrum.

Geschiedenis

Welkom bij Fysio Centrum Zaanland, úw fysiotherapeut in de Zaanstreek.

Wij bieden fysiotherapie en training in onze goed geoutilleerde en ruime praktijkruimte binnen de muren van het Zaans Medisch Centrum. Onze 15 fysiotherapeuten staan zowel klinisch, op de verschillende verpleegafdelingen in het Zaans Medisch Centrum, als poliklinisch, in onze praktijkruimte, voor u klaar. Wij werken nauw samen met de specialisten in het Zaans Medisch Centrum. Onder andere werken we samen met gynaecologen, kinderartsen en orthopeden in de specialistische spreekuren; Vrouwen Incontinentie Poli (VIP), Kinder Incontinentie Poli (KIP), het schouderspreekuur en het sportspreekuur.

Ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten
Onze fysiotherapeuten hebben ervaring in verschillende aandoeningen en behandelmogelijkheden. Wij stellen graag samen met u een behandelprogramma samen. Wij maken gebruik van:
- De richtlijnen voor de behandeling van verschillende aandoeningen van onze beroepsgroep: KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).
- De kennis van onze speciaal opgeleide (en geregistreerde) collega's in de manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oncologisch fysiotherapie en oedeemfysiotherapie.
- De jarenlange ervaring en scholing in hartrevalidatie, longrevalidatie en orthopedische aandoeningen.

Doel
Bij Fysio Centrum Zaanland onderzoeken en behandelen we volgens de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de Fysiotherapie. Wij werken volgens 3 principes: informeren, behandelen en coachen. Door goed te informeren en te instrueren op de werkplek en tijdens de behandeling willen wij klachten reduceren of beter: klachten voorkomen. Op deze manier zorgen wij voor langdurige, structurele oplossingen voor onze cliënten / patiënten. Dit preventief scholen is een deel van onze werkzaamheden. Wij vragen een actieve participatie van de cliënt. Belangrijk is het afstemmen van de verwachtingen van patiënt en fysiotherapeut. Een degelijk onderzoek, en het aangaan van een behandelovereenkomst.

Partnership
Wij maken optimaal gebruik van onze locatie en van de faciliteiten die deze ons biedt. Doordat de praktijk zich in het ziekenhuis bevindt maken wij gebruik van de mogelijkheid contact op te nemen met een (verwijzend) specialist, als dit nodig is. De praktijk streeft naar partnership. Zij werkt o.a. samen met het ziekenhuis, Evean, en andere eerstelijnspraktijken. Wij zien hierin een meerwaarde voor onze kwaliteit van werken, en daardoor ook voor de cliënt.



"U kunt bij ons terecht voor veel verschillende aandoeningen. Door onze bijzondere samenwerking met het Zaans Medisch Centrum hebben we korte lijntjes naar de specialisten."
Adres: Koningin Julianaplein 58, 1502 DV Zaandam
Telefoonnummer: 075-6502238
Stad: Zaandam
Route: Koningin Julianaplein 58
Postcode: 1502 DV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 19:30
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 19:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Renate Dik Fysio, Zorgboulevard Zaandam telefoonnummer, Kernpraktijk Zaandam, Medisch Fitness Zaandam, Kaakfysio Zaandam, Gecombineerde leefstijlinterventie Zaandam, Dry Needling Zaandam, Bekkenbodem fysiotherapie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport Medisch Centrum Fysiotherapie Fitness Sport Medisch Centrum Fysiotherapie Fitness 956 meter Ik sport hier al heel wat jaren. Sinds 2009 om precies te zijn, eerst via de fysio vo...
Fysiotherapie Zaanstad Fysiotherapie Zaanstad 1 km Fysiotherapie Zaanstad is gevestigd in Zaandam. Hier kunt u o.a. terecht voor fysioth...
LEEF LEEF 2 km De beste sportschool/fysiotherapie van Nederland. Iedereen krijgt ondersteuning van t...
Recensies
Mijn ervaring met fysio centrum zaanland was erg goed, ze hebben direct contact met zmc en houden daarmee alle lijnen erg kort. Goed begeleiding gekregen Nanda Boots en met een aantal weken was het voorbij. Mijn dank
Hele fijne fysiotherapiepraktijk. Veel persoonlijke aandacht. En kennis van zaken. De fysiotherapeuten scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en dat merk je. De receptie vind ik het visitekaartje van de praktijk. Ook daar is altijd persoonlijke aandacht en er wordt efficiënt gewerkt. Ik mis alleen de koffie:-
Ik ben daar geweest voor de atrose therapie. Nanda verteld ons over de extra mogenlijkheden van 12x extra fysio. Dit kwam goed uit. Nanda is erg betrokken en neemt alle tijd voor je. Ik ben erg blij met de werkwijze.
Fijne fysiotherapeuten die zich regelmatig bij laten scholen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Als je een afspraak hebt is alle tijd voor jou. Aanrader!
Had een duidelijke wens na schouderoperatie: weer net zo kunnen bewegen en sporten als voorheen. Dit is gelukt! Dank voor jullie deskundige begeleiding en ondersteuning, en ook voor de tips waar ik zeker mee verder kan. Wat ik heel erg heb gewaardeerd is de uitleg: waarom. Dus nogmaals dank aan Nanda, Ansel en Ad.
Deskundig en vriendelijk personeel, dat de tijd neemt om je te helpen. Zowel met de acute klachten als ter voorkoming of verlichting in de verdere toekomst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid