facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio-Centrum Bravenboer Ede

Fysio-Centrum Bravenboer Ede
"Welkom bij Fysiomed Bravenboer, al 35 jaar een begrip in Ede. Binnen ons fysiotherapeutisch centrum werken dertien specialisten dagelijks aan het herstel van onze patiënten. Onze therapeuten werken één op één met u samen aan het behalen van uw behandeldoelen. Als team hebben wij alles in huis voor uw behandeling en werken we onderling nauw samen om elkaars expertise te benutten."
Adres: Willem Pijperlaan 6 , Ede 6711 ER, NL
Telefoonnummer: 0318 614 700
Stad: Ede
Route: Willem Pijperlaan 6
Postcode: 6711 ER


Openingstijden

Maandag: 07:30-20:00
Dinsdag: 07:30-20:00
Woensdag: 07:30-20:00
Donderdag: 07:30-20:00
Vrijdag: 07:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: fysiotherapie ede-zuid
Recensies
Na zeer lange tijd gewricht -en spier klachten te hebben, vooral ook door mijn spierziekte. Heb ik nu eindelijk een fysio praktijk gevonden waar vakkundige en gepassioneerde therapeuten werkzaam zijn. Het team bestaat uit 13 mensen,met elk hun specialisme. Voor mijn klachten en aandoening heb ik zeer veel baat bij de manuele therapie marsman, al vanaf de 1e behandeling had ik een enorm goed resultaat. Had dit jaren eerder willen weten,maar ben heel blij dat ik Fysiomed Bravenboer nu heb gevonden!!
Bijna een half jaar fysio therapie gehad van Sheena Dekker omdat ik Post Covid had. Ze heeft me geweldig geholpen, me steeds weer bemoedigd en me laten zien wat er weer beter ging. Covid is zo grillig, maar gelukkig zijn er nog mensen zoals Sheena, deskundig, ze zag en begreep hoe moeilijk het was. Dank zij haar zonk de moed me niet in de schoenen! Dus wat mij betreft een dikke 10!
enkele jaren terug een trauma in de enkel welke niet over ging en een beperking betekend voor mijn beroep, het bos in met kinderen. Door Erik Bravenboer goed geadviseerd wat betreft zooltjes en schoeisel. Naast het manipuleren van mijn enkel zodat deze weer goed kan afwikkelen, laat hij me zien hoe ik dit zelf kan doen en geeft me inzicht in wat er nu precies gebeurt in mijn enkel en wat er nodig is. Nu weer vrijwel pijnvrij en goed in staat een flink stuk te wandelen, zelfs in het bos!
Zeer tevreden. Als frequent hardloper heb ik soms ook hardloopklachten. Bravenboer maakt een hardloopanalyse en bekijkt daarbij de hele keten van mijn lichaam. Mede dankzij de behandelingen heb ik een goede opbouw naar een verbeterd atletiek hardloop niveau!
Eén week voor mijn reis naar het buitenland, kreeg ik erg last van mijn rug. Blij dat ik zo snel terecht kon bij FysioMed Bravenboer. Na al twee behandelingen was ik pijnvrij en heb ik een fantastische reis kunnen maken. Heel blij met jullie!
Super behandeld. Bart is een fijne therapeut, heeft ontzettend veel kennis en is oprecht geïnteresseerd. Goede oefeningen voor thuis meegekregen en na een aantal behandelingen volledig klachtenvrij.
Vriendelijk geholpen Gekeken naar het totale plaatje; de pijnklachten incl je levensstijl en hier een stukje coaching in/ bewustwording Ben nu van m’n klachten af en weet ook waar ik op moet letten als het weer op gaat spelen Tevreden!
Fijne en deskundige praktijk. Goede manuele behandeling en een duidelijke uitleg waarom hij iets doet en waarom. Na de behandeling voelde je gelijk verbetering. Na vier behandeling geen nekklachten meer. Bedankt Erik
Een fijne, laagdrempelige praktijk. Met deskundige ondersteuning bij mijn duizeligheids/evenwichts klachten.
Ik ben ontzettend tevreden met het traject dat ik bij Eric heb gelopen. Al jaren last van spierpijn en andere klachten gerelateerd aan fibromyalgie. Dankzij de holistische aanpak, een combinatie van ademhalings- en ontspanningsoefeningen, een ook focus op mijn houding voel ik me veel beter en kan ik alle mijn dagelijkse activiteiten ondernemen. Ik raad Eric en zijn praktijk aan iedereen aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid