facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysio 0515

Fysio 0515
"Vanuit de sportgedachte actieve en gemotiveerde mensen begeleiden! Dat is onze missie!Loopt je al een tijdje rond met klachten? Lukt vrijuit sporten niet meer? Ben je door je klachten beperkt in het uitvoeren van werk of hobby? Door onze grote variatie in behandelinterventies ben je bij DAADKRACHT fysiotherapie op het juiste adres! Samen met jou stellen we een doelgericht behandelplan op om tot een maximaal resultaat te komen!Je kunt bij ons terecht voor:Dry NeedlingFysiotherapieManuele therapieSchouderfysiotherapieSportfysiotherapie"
Adres: Burgemeester de Hooppark 5, 8605 CR Sneek
Telefoonnummer: 0515-700247
Stad: Sneek
Route: Burgemeester de Hooppark 5
Postcode: 8605 CR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fysio simmerdyk Sneek, Fysio Sneek Kleinzand, Fysiotherapeut Sneek, Manueel therapeut Sneek, Fysio Joure, Daadkracht betekenis, Sander van Goethem, VieTAAL Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysio-Actief Fysio-Actief 618 meter Fysio-Actief in Sneek, Bolsward in Joure, met compleet aanbod aan specialisaties om e...
de Jong Oefentherapie de Jong Oefentherapie 747 meter Maartje heeft mij ontzettend geholpen met mijn whiplash. Ze was een luisterend oor en...
Fysio Volkers Sneek Fysio Volkers Sneek 1 km Monique is erg vriendelijk, luistert naar je en denkt met je mee. Een aanrader om. Na...
Recensies
Zeer deskundig -en effectief behandeld door de mannen van Daadkracht Manuele therapie. Daarnaast wordt er een mooi oefeningen programma geboden die je via een app. kan ondersteunen. Dit is voor mij heel waardevol gebleken.
Kom er voor manuele therapie wat goed werkt. Word altijd keurig op tijd geholpen en goed begeleid tijdens de sessie. Ook zijn ze zeer flexibel als er een afspraak verzet moet worden, voordeel is dan ook dat je met spoed er vaak snel tussen komt.
Er word goed geluisterd naar je klachten en ook gekeken of de behandeling ook werkt bij je klachten. Het is een praktijk die erg professioneel is en mij echt goed helpt.
Professionele behandelingen en vriendelijke mensen! Je kunt hier snel terecht, geen lange wachttijden.
Dankzij de behandelingen toch nog op tijd klaargestoomd voor de halve marathon! Een fijne praktijk met zeer kundige therapeuten!
Jildert behandelt mij onderrug klachten en ben zeer tevreden. Niet alleen aandacht voor blessure, maar ook voor de persoon.
Na een gebroken knieschijf bij deze therapeuten Jari Boorsma en Jildert Boersma een geweldige revalidatie en therapie oefeningen ondergaan. Met veel liefde en inzicht in hun vak hebben ze mij in deze voor mij moeilijke tijd geholpen. HULDE!!
Zo blij dat ik hier op aanraden van iemand terecht ben gekomen. Zeer professioneel geholpen waardoor ik weer met plezier beweeg en sport!
Eens in de zoveel tijd krijg ik last van mijn rug en moet dan naar de fysio. Ik word hier altijd goed geholpen! Enthousiaste fysiotherapeuten!
Super fysio afdeling in een prachtige ambiance.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid