facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FysiekFit

FysiekFit

Info

FysiekFit is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en dry needling. De praktijk is gevestigd in Mariaheide en Veghel.

Geschiedenis

FysiekFit is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en revalidatie. De praktijk is gevestigd in Mariaheide en Veghel. U kunt bij FysiekFit terecht met allerlei klachten aan het bewegingsapparaat. U kunt daarbij denken aan nekpijn, arthrose, hoofdpijn,schouderklachten, elleboogklachten, rugklachten, bekkenklachten, heupklachten en knieklachten.

Vanaf 1 januari 2006 is geen verwijzing van de huisarts meer nodig om een fysiotherapeut of manueeltherapeut te bezoeken (zie directe toegankelijkheid). U kunt dus direct een afspraak maken voor een consult. Samen met u bespreken we welke klachten u heeft en welke behandeling het beste aansluit bij uw klacht. Indien nodig werken wij daarbij samen met uw huisarts of specialist.

Sinds 2010 is FysiekFit aangesloten bij Schoudernetwerk Noord-Brabant. Hierin werken fysiotherapeuten en orthopeden samen om een optimaal behandelresultaat bij mensen met schouderklachten te bereiken. Voor meer informatie kunt kijken op schouderfysiotherapie.nl In de praktijk wordt zo nodig gebruik gemaakt van Dry needling. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u.

FysiekFit is een praktijk voor manuele therapie, fysiotherapie, dry needling en revalidatie. De praktijk is te vinden in Mariaheide (Pastoor van Haarenstraat 62) en Veghel (N.C.B.-laan 83). De praktijk heeft haar deuren geopend sinds 1 februari 2007. In de praktijk wordt geprobeerd het normale bewegen te herstellen, zodat klachten verdwijnen. Buiten goed uitgeruste behandelkamers is er een oefenruimte met trainingsapparatuur aanwezig.

Adres: Pastoor van Haarenstraat 62, 5464 VH Mariaheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0413 321 747
Stad: Mariaheide
Route: Pastoor van Haarenstraat 62
Postcode: 5464 VH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Nooit verwacht dat een praktijk in een klein dorp het altijd druk heeft. Goede fysiotherapie op loopafstand is altijd handig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor FysiekFit.

Mariaheide medisch en gezondheid

openingstijden, locatie, vervoer. Pastoor van Haarenstraat 62 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. FysiekFit adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met FysiekFit. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over FysiekFit delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid