facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fuut Zwembad de

Adres: 144 Treebord, 2811 EK Reeuwijk
Telefoonnummer: +31182393144
Stad: Reeuwijk
Route: 144 Treebord
Postcode: 2811 EK



op zoek naar gerelateerd: Subtropisch zwembad Reeuwijk, Zwembad Reeuwijk Landal, Zwembad de Fuut facebook, Zwemles Reeuwijk, Babyzwemmen Reeuwijk, Zwemmen zondag, Zwembad Boskoop, Zwembad de Tobbe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Sluipers De Sluipers 675 meter Mooi tennispark waar je kunt tennissen, padellen en squashen! Leuk ingericht, miste a...
Recensies
Kinderen zonder diploma mogen alleen in het peuterbadje en dan ook nog MET bandjes om. 6 jaar en al aan het oefenen voor afzwemmen, maar nee regel is alleen in peuter badje. Zo waren mijn 6-jarigen er binnen een kwartier wel weer uit gekeken. Teleurstelling ook voor de 9 jarige die wel diploma's heeft en zich dus in zijn eentje moest zien te vermaken in het diepe bad.
Mooie locatie en goed bereikbaar, veel groen en mooie grasveld, goed verzorgd en en helemaal niet duur. Schoon water. Kinder/baby bad, kinderbad en diepe bad tot 2m, Horeca is ok maar...... magertjes, ligstoelen te huur, kleedkamers en toilet zijn ook goed. Jammer dat je op de terrein niet mag roken want uiteindelijk ben je in openlucht en is ook geen explosie gevaar. Verder is leuke plek om te zijn.
Goed voor vriendengroepen. Niet zo groot zwembad. Goede grasplek is aanwezig.
Gezellig zwembad, niet te groot met ruim voldoende plek om te liggen. Mogelijkheid om ligstoelen te huren voor €3,- per dag. Drinken en tosti's beschikbaar om te kopen. J dat er nu niet meer gerookt mag worden.
Vrijwilligers doen keihard hun best, goed betaalbaar en leuk met kleine kinderen. Een lekker ijsje of kopje koffie kun je er halen en genoeg zwemspeelmateriaal ook voor de iets oudere kids, een aanrader voor het gezin!
Leuk klein lokaal zwembad dat volledig draait op vrijwilligers.
Heerlijk zwembad. Voordat de scholen uit zijn heerlijk rustig. Groot veld om te liggen met hier en daar wat boompje voor schaduw. Zelfs als het druk is is er altijd 1 baantje vrij om baantjes te trekken.
Hebben we leuke herinneringen aan toen onze kinderen klein waren. Maar voor mezelf toen ik jong was moesten we in april al schoolzwemmen. Was nog weleens koud hoor.met drie taxi busjes werden we er gedacht.mevrouw middelkoop. Mensen kinderen wat een lieverd was dat. Geniet zolang t kan van 't zwembad.
Wat een leuk zwembad met super vriendelijk personeel. Voor het eerst nu hier geweest, omdat Bodegraven gewoon echt niks meer is. Maar hier zullen wij terug blijven komen!
Prima simpel zwembad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid