facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Future Media Productions

Info

Future Media Productions: Bedrijfsfilms, TV-commercials, TV-programma's en animaties.

Geschiedenis

Wij zijn een productiehuis van mediaproducties voor bedrijven, instellingen en overheid. Onze vakkennis en ervaring resulteren in een professionele mediaproductie met uitstraling en klasse. Onze gepassioneerde professionals onderscheiden zich door oog voor detail, fantastisch camerawerk, de perfecte muziekkeuze en een vloeiende montage. Zij staan garant voor een perfecte presentatie van uw product of onderneming. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bewegende beelden langer in het geheugen van de kijker blijven 'hangen'.

Adres: C-Mill, Jan Campertstraat 7, 6416 SG Heerlen
Telefoonnummer: 0650919841
Stad: Heerlen
Route: C-Mill, Jan Campertstraat 7
Postcode: 6416 SG



op zoek naar gerelateerd: Videopower
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visible producties Visible producties "made by Paul Lemmens" 1 km Super gezellige samenwerking met Paul
Ivanovic Fotografie Ivanovic Fotografie 2 km Photographer, cinematographer, filmmaker and storyteller. Located Heerlen, The Nethe...
Alex Bamboozled Alex Bamboozled 2 km I'm a young, upcoming Dj & producer! I love to give people a smile on they're face w...
Marco G Marco G 2 km Picking up the lost pieces of my life and let me take you on my rollercoaster of my m...
Mobile Live Mobile Live 2 km Met een krachtige online video kunt u in korte tijd een persoonlijke en blijvende ind...
Submedia Submedia 3 km Film en Video
Cornfliks Cornfliks 3 km Creative film production company specialized in commercials, corporate films, music v...
Europian Sound Company Europian Sound Company 4 km E.S.C. is een muziekproduktiebedrijf. Wij maken complete muziekproduktie's Comp.Arr.T...
Onze Film Onze Film 5 km Mooie bioscoop met goede zalen en geluid Daarnaast leuke bistro om heerlijke flammkuc...
Recensies
Ontzettend blij met de creativiteit, snelheid en professionaliteit van René en zijn team! Ze zijn 'huisleverancier' voor ©-mill als het gaat om het maken van nieuwe teasers, digitale interviews en after movies. Op naar de toekomst en nog veel nieuw beeldmateriaal in filmvorm.
Alle vele jaren ken ik René en we werken op regelmatige basis samen. Altijd goede afspraken die netjes worden nagekomen en dat op alle vlakken. Deze manier van werken en leveren van een eindproduct sluit aan wat ik verwacht van een ondernemer met passie voor het vak!
René is altijd betrokken en helpt ons om ©-mill naar een hoger niveau te tillen. Hij is altijd enthousiast en bruist van de toffe ideeën! Daardoor hebben we vele mooie beelden van ©-mill!
Rene heeft een mooie reclamefilm gemaakt van mijn audio en tv speciaalzaak in Beek. Prettig om met hem samen te werken en te vertrouwen op zijn vakmanschap. Top!
Een zeer betrokken "Miller" die op alle fronten past binnen onze visie. Rene is een enthousiaste en betrokken ondernemer die altijd gaat voor de 'extra mile'!!
Alle klussen die ik bij Future Media neergelegd heb, zijn naar grote tevredenheid uitgevoerd: snel, precies en professioneel!
Super adres voor Mediaproducties
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid